تجربیات آشپزی من

انتخاب وبلاگ برتر
نویسنده : نبوی - ساعت ۱٢:٥٠ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/۱٠/٢۳
 

سلام دوستان وخوانندگان عزیز وبلاگم

امیدوارم کاستی ها وکمی های وبلاگ من را به خوبی

وبزرگی خود ببخشید

ومی دانم که تا بهتر شدن راه زیادی مانده است.ولی با

تمام این وجود در وبلاگ های برتر ماه شرکت داده

 شده ام خوشحال خواهم شد وتشویقی برایم خواهد

بود

که به کارم ادامه بدهم .برای رای دادن اینجارا

http://behtarinweblog.mihanblog.com/  کلیک

کنید.از همگی شما پیشاپیش

قلبمتشکرم


 
comment نظرات ()

 
کتلت حلقوی
نویسنده : نبوی - ساعت ۱۱:۳٧ ‎ق.ظ روز ۱۳۸۸/۱٠/٢۳
 

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

کتلت حلقوی

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده :250 گرم

 

سیب زمینی خام متوسط:4 عدد

 

پیاز بزرگ:یک عدد

 

زرد چوبه :یک قاشق مربا خوری

 

فلفل سیاه :یک قاشق چایخوری

 

آرد نخود چی :یک قاشق غذا خوری پر

 

آرد گندم :یک قاشق غذا خوری پر

 

نمک:یک قا شق مربا خوری سر صاف

 

پودر سوخاری :یک قاشق غذا خوری

 

سیر رنده شده :یک حبه

 

 

 طرز تهیه:

ابتدا سیب زمبنی ها وپیاز ها را  را رنده کرده  وبا گوشت مخلوط

 

 

می کنیم وبقیه مواد را هم داخل آن می ریزیم وخوب ورز می

 

دهیم سپس  گلوله ای از آنها را برداشته وبه صورت حلقوی در

 

 می آوریم و دا خلش را سوراخ دیگری ایجاد می کنیم ودر روغن

 

 

داغ در ظرف تفلون سرخ می کنیم . کتلت های سرخ شده را

 

روی صافی می گذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود.

 


 
comment نظرات ()

 
ته چین با گوشت ماهیچه
نویسنده : نبوی - ساعت ٥:٢٦ ‎ق.ظ روز ۱۳۸۸/۱٠/۱٥
 

 Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

 

 

ته چین گوشت ماهیچه

 

مواد لازم  برای 4 نفر

 

گوشت ماهیچه دست گوساله یا ماهیچه گوسفند ولی بدون

استخوان:500 گرم

برنج  (ترجیحا ) ایرانی:5 پیمانه

پیاز متوسط:2 عدد

زعفران :مقداری

کره:50 گرم

زرشک وخلال پسته برای تزیین:مقداری

ماست: 4/3 لیوان

تخم مرغ :یک عدد

هل وزردچوبه وفلفل سیاه :مقداری

طرز تهیه:

ابتدا گوشت را به قطعات کوچکتری تقسیم می کنیم ولی

 نه به

سپس با یک پیاز خرد شده ومقداری زرد چوبه وفلفل وآب می

 اندازه گوشت خورشتی .

گذاریم آب پز شود منتهی با حرارت کم .

سپس در این فاصله برنج را خیس را با نمک خیس می کنیم.

پیاز دیگر را نیز خلالی کرده وبا روغن سرخ می کنیم

وگوشتها را از آب خارج کرده و با آنها سرخ می کنیم .

سپس در آب گوشت مقداری کره وزعفران می ریزیم ومی

گذاریم آبش غلیظ شود .

 

 از طرف دیگر برنج را به صورت صافی درست می کنیم .

 برای ته دیگ برنج ماست را با تخم مرغ ومقداری زعفران

 ومقداری هل مخلوط می کنیم وخوب به هم می زنیم

سپس دو کفگیر برنج صاف شده را داخل آن می ریزیم

 تا نسبتا البته نه خیلی زیاد، سفت شود .

ته دیگ را که اگردیگ تفلون باشد بهتر است مقداری روغن می

ریزیم ووقتی روغن کمی داغ شد ،مواد را داخل آن می ریزیم

وروی شعله اجاق با حرارت ملایم  ودر بسته می پزیم .

 

تقریبا ده دقیقه زمان لازم است تا ته دیگ پخته شود

سپس مقداری برنج صافی داخل آن می ریزیم وگوشت های

سرخ شده را به آن اضافه میکنیم وبقیه برنج ها را

 

رویش می ریزیم و می گذاریم  و مثل همیشه برنج را دم می

 کنیم.فقط برای ته دیگ زعفرانی بهتر است غذا روی شعله

 

پخش کن وبا حرارت کم دم بکشد.

 

برای سرو غذا از آب های گوشت غلیظ شده وزرشک وزعفران

وخلال پسته می توان استفاده کرد.

 


 
comment نظرات ()

 
رولت مرغ باسس قارچ
نویسنده : نبوی - ساعت ۸:۳٧ ‎ق.ظ روز ۱۳۸۸/۱٠/٧
 

 

 

 

 

 

 

 

رولت گوشت مرغ وسس قارچ (برای 4 نفر)

 

مواد لازم:

 

گوشت مرغ بدون استخوان :500 گرم

 

تخم مرغ آب پز شده وسفت :2 عدد

 

هویج متوسط آب پز شده :یک عدد

 

سیب زمینی کوچک آب پز شده :یک عدد

 

فلفل دلمه ای:یک عدد

 

پیاز متوسط :3 عدد

 

قارچ :200 گرم

 

سس خردل: یک قاشق غذا خوری

 

زنجفیل :یک قاشق چای خوری پر

 

فلفل سیاه :2 قاشق چایخوری

 

آویشن :یک قاشق چایخوری

 

گشنیز وجعفری تازه خرد شده:یک قاشق غذا خوری

 

زرد چوبه :نصف قاشق چای خوری

 

سیر :یک حبه

 

آرد نشاسته ذرت :2 قاشق غذا خوری سر صاف

 

شیر :نصف لیوان

 

خامه  :یک قاشق غذا خوری

 

سرکه :4/1 استکان کوچک

 

نمک: به میزان لازم

 

روغن :برای سرخ کردن

 

آرد سفید :به مقدار کافی

 

پودر نان باگت خشک شده:4 قاشق غذا خوری

 

 

طرز تهیه:

 

ابتدا پیاز ها وگوشت ها ویک دانه حبه سیر را در غذا ساز یا یک دو

 

سه  می ریزم

 

 وخوب ورز می دهیم سپس مقداری نمک ویک قاشق چایخوری

 

 فلفل و پودر نان باگت خشک شده وآسیاب شده را درون آن می ریزیم

 

 وخوب ورز می دهیم .

 

برای درست کردن مواد داخل رولت ابتدا دو یا سه عدد قارچ بزرگ را بر

 

میداریم وبه صورت نگینی خرد می کنیم و کمی سر تفت می دهیم به

 

مواد سیب زمینی وهویج وفلفل دلمه ای نگینی خرد شده  را اضافه

 

کرده وآخر سر هم تخم مرغ خرد شده وگشنیز وجعفری را به آن اضافه

 

 کرده وتفت کوتاهی می زنیم به مواد کمی فلفل ونمک می افزا ییم .

 

 

مقداری آرد سفید را روی سینی یا سطح صافی می ریزیم و یک مشت

 

از گوشتها بر می داریم وروی آرد پهن می کنیم تا به جایی نچسبد

 

 مقداری از مواد داخل رولت را درون آن می ریزیم وسپس دو طرف

 

گوشتها را روی هم می خوابانیم به طوری که منفذی ایجاد نشودگوشت

 

 را داخل دست می گیریم وآن را بیضی تو پر می کنیم ودر روغن داغ در

 

ظرف تفلون سرخ می کنیم .باید توجه داشت که تمام اطراف رولت خوب

 

 باید سرخ شود .وقتی رولت ها سرخ شد آنها را داخل ماهیتابه ای می

 

گذاریم ویک لیوان آب هم داخلش می ریزیم  ومی گذاریم روی گاز(با

 

حرارت کم) تا رولت ها خوب پخته شود .

 

 

طرز تهیه سس قارچ :

 

ابتدا قارچ ها را به برش های کوچک در می آوریم ودر روغن سرخ می

 

 کنیم سپس سس خردل /فلفل/زرد چوبه/نمک را به آن می افزاییم

 

وسر تفت کوتاهی می دهیم .آرد نشاسته ذرت را در شیر مخلوط کرده

 

 و وخوب حل می کنیم تا گلوله نشود سپس آن را داخل مواد ریخته

 

وخوب هم می زنیم سپس خامه را نیز به آنها اضافه کرده وآخر سر هم

 

سرکه را به آن می افزاییم.سپس مواد باقیمانده داخل رولت را به آن

 

 می افزاییم وخوب هم می زنیم .اگر احساس کردیم مواد کمی سفت

 

شد میتوان مقداری آب به آن اضافه کرد ودوباره روی گاز گذاشت وهم

 

 زد.

 

رولت ها را داخل ظرف برش زده واز سس قارچ روی آن می ریزیم.تندی

 

وشوری وترشی سس قارچ بستگی به ذایقه شما دارد.

 

نکته:

 

اگر دوست داشته باشید می توانید رولت را با سس کچاب یا سس تند

 

میل کنید.

 


 
comment نظرات ()