تجربیات آشپزی من

خوراک مرغ وکلم بروکلی با سس قارچ
نویسنده : نبوی - ساعت ۱٠:٤٥ ‎ق.ظ روز ۱۳۸۸/۱۱/٢٧
 

خوراک مرغ وکلم بروکلی با سس قارچ

 

مواد لازم:

سینه مرغ آب پز شده :نصفی

 

 

بروکلی:سه شاخه کوچک

 

 

سیب زمینی کوچک: 3 عدد

 

 

تخم مرغ : 2 عدد

 

 

قارچ متوسط : 8 عدد

 

سس خردل: یک قاشق غذا خوری

 

 

سس مایونز: یک قاشق غذا خوری

 

 

پودر جوز هندی: یک قاشق چای خوری

 

 

فلفل :یک قاشق چایخوری

 

 

زرد چوبه:یک قاشق چایخوری

 

 

نمک : یک قاشق چایخوری

 

 

آویشن : یک قاشق چایخوری

 

 

زنجفیل : یک قاشق مربا خوری

 

 

سرکه :2 قاشق غذا خوری

 

 

آب مرغ :نصف لیوان

 

 

آرد نشاسته ذرت :یک قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه:

 

ابتدا سینه مرغ را با مقداری زرد چوبه آب پز می کنیم . وقتی پخته شد

 

 

 آن را به صورت تکه تکه در می آوریم .سپسکلم بروکلی را با مقداری

 

 

نمک چند دقیقه آب پز می کنیم وآن را نیز به صورت قطعات کوچک در

 

 

 می آوریم .تخم مرغ وسیب زمینی آب پز شده را نیز خرد کرده وهمه

 

 

مواد را به صورت موازی در ظرف پیرکسی می کشیم .

 

 

 

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

 

طرز تهیه سس قارچ :ابتدا قارچ ها را خرد کرده وبا مقدار کمی روغن

 

 

تفت می دهیم وسرکه وآب مرغ و فلفل وزرد چوبه ونمک وآویشن

 

 

وزنجفیل را به آن اضافه کرده می گذاریم کمی جوش بیاید سپس آرد

 

 

 نشاسته ذرت را در کمی آب سرد حل کرده و داخل آن می ریزیم تا

 

 

موادی غلیظ بدست آید . سپس این مواد را روی  ظرف پیرکس آماده

 

 

 شده می ریزیم و به سلیقه خود تزیین کنید.

 

 

 

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

 

 

این غذا برای 4 نفر کافیست.


 
comment نظرات ()

 
شیرینی اسکار (osckar )
نویسنده : نبوی - ساعت ٧:٢۸ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/۱۱/۱۸
 

 

 

 

اُ سکار (osckar  )

 

مواد لازم:

 

آرد: یک لیوان

 

کره: 75 گرم

 

 

پودر قند: 4/1 لیوان

 

 

وانیل: 4/1 قاشق چایخوری

 

 

تخم مرغ: یک عدد

 

 

مربای زرشک و پودر پسته :مقداری

 

 

گردوی خرد شده:مقداری

 

طرز تهیه :

 

 

ابتدا کره وپودر قند را با هم مخلوط می کنیم وخوب ورز می

 

 

دهیم .

 

 

سپس وانیل وزرده تخم مرغ را به آن می افزاییم وخوب ورز می دهیم تا

 

 

 جایی که به

 

 

 حالت شلتری در بیاید سپس آرد را کم کم به آن اضافه کرده وخوب ورز

 

 

می دهیم .باید خمیر نرم ولطیفی بدست آید .

 

 

خمیر را داخل کیسه فریزر گذاشته وبه مدت یک تا 2 ساعت در یخچال

 

 

می گذاریم .

 

بعد از این مدت خمیر را از یخچال خارج کرده وگلوله کوچکی از آن بر

 

 

 می داریم

 

 

 وگردش می کنیم وبا انگشتانه یا انگشت کوچک دست کمی وسط

 

 

 گلوله را

 

 

گود می کنیم سپس روی گلوله درست شده را داخل سفیده تخم مرغ

 

 

 

 

 میکنیم وگردوی خرد شده را به روی آن می چسبانیم .سپس آنها را

 

 

 

 

 

 

داخل سینی فر گذاشته و داخل فر در طبقه وسط با درجه حرارت 250

 

 

درجه می پزیم.

 

 

البته مدت پخت این شیرینی بسته به درجه حرارت فر شما دارد .فقط

 

 

باید توجه داشت که وقتی پخته شده که به ته سینی نچسبد .با سر

 

 

چاقو

 

 

شیرینی را جدا کرده و  بعد از سرد شدن روی آن پودر خاکه قند

 

 

 می پاشیم

 

 

 

 

ودر وسط آن پودر پسته وروی آن مربای زرشک می ریزیم.

 

 

نکته  ها

 

1-     مربای زرشک خیلی آسان تهیه می شود فقط کافیست شما

 

 

 یک قاشق زرشک را با مقدار خیلی کم آب وشکر بیشتر روی

 

 

اجاق گاز بپزید تا غلیظ شود .

 

 

.اگر زرشک تازه داشته باشید  شیرینی زیبایی بیشتری پیدا

 

 

می کند.

 

 

2-   این مقدار خمیر برای 35 عدد شیرینی  است    

 


 
comment نظرات ()

 
برنده شدن
نویسنده : نبوی - ساعت ٧:٥۱ ‎ق.ظ روز ۱۳۸۸/۱۱/۱٤
 

بالاخره با مساعدت وهمکاری شما دوستان برنده شدم 

حالا خودتون بگید کادو چه می خواهید تا تقدیم کنم؟  

بازهم از همگی شما متشکرم

امیدوارم روزی بتوانم جبران کنم

هر شاخه گل تقدیم شما


 
comment نظرات ()

 
عدس پلو مخصوص با ذرت
نویسنده : نبوی - ساعت ۸:۱۸ ‎ق.ظ روز ۱۳۸۸/۱۱/۱۳
 

 

 

عدس پلو مخصوص

 

مواد لازم برای 4 نفر:

عدس:3/2 لیوان

پیاز: یک عدد متوسط

کنسرو ذرت :2 قاشق غذا خوری

گردو:3 عدد خرد شده

گوشت چرخ کرده:150 تا 200 گرم

دارچین:3 قاشق چایخوری پر

فلفل سیاه:یک قاشق چای خوری

زرد چوبه:یک قاشق چایخوری

نمک :به میزان لازم

برنج  دم شده :برای 4 نفر

روغن مایع به میزان لازم

کره :50 گرم

 

طرز تهیه:

ابتدا عدس ها را آب پز می کنیم ووقتی عدس ها پخته شد می گذاریم

آبش به خودش خشک شود .سپس در ظرف دیگری پیاز های خرد شده

 را با روغن سرخ کرده وگوشت چرخ کرده  وادویه جات را داخل آن می

 ریزیم وتفت می دهیم وآخر از همه ذرت وعدس وکره و گردو را به آنها

اضافه می کنیم. وقتی برنج دم شده را در دیس کشیدیم با این مواد

تزیین می کنیم.

 

 


 
comment نظرات ()

 
تشکر
نویسنده : نبوی - ساعت ٧:٤٥ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/۱۱/۱۱
 

با سلام وتشکر از همه دوستانی که مرا تنها نگذاشته اند وبا

رای خود مرا در ادامه کارم امیدوارتر کردند و شاید تشویق های

 شما باعث شود من با دلگرمی بیشتری به کارم ادامه دهم .

البته هنوز چند روزی تا نتایج وبلاتگ برتر مانده است ولی تا

حدودی نتایج مشخص است .

ولی به محض مشخص شدن نتایج آن را به اطلاع شما دوستان

 خواهم رساند.

باز هم از تمامی شما صمیمانه سپاسگزارم.ماچ


 
comment نظرات ()