تجربیات آشپزی من

آغاز سال 1389
نویسنده : نبوی - ساعت ٧:۱۱ ‎ق.ظ روز ۱۳۸۸/۱٢/٢٩
 


 
comment نظرات ()

 
پلو با قارچ ومرغ
نویسنده : نبوی - ساعت ٤:۱٩ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/۱٢/٢٤
 

 

 

پلو با قارچ ومرغ

 

مواد لازم برای 4 نفر:

 

سینه مرغ پخته شده :یک عدد

 

قارچ تازه نگینی خرد شده:250 گرم

 

برنج :5/2  پیمانه پلو پز

 

ادویه پلویی: یک قاشق مربا خوری

 

کاری :نصف قاشق مربا خوری

 

روغن برای سرخ کردن :مقداری

 

پیاز متوسط :یک عدد

 

زعفران حل شده در آب : مقداری

 

زرشک: 2 قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه :

 

ابتدا پیاز ها را نگینی خرد کرده وبا روغن تفت می دهیم .

 

سپس قارچ های نگینی خرد شده را با پیاز ها سرخ کرده

 

 وکمی آبلیمو به قارچها اضافه می کنیم تا رنگ قارچ

 

سیاه نشود. سپس  سینه مرغ تکه تکه شده را داخل

 

 مواد می ریزیم .سپس بلافاصله ادویه جات را داخل آن

 

میریزیم.

 

سپس زعفران حل شده در آب را روی مواد می ریزیم و

 آخر از همه زرشک های شسته شده را به مواد اضافه

 

می کنیم.

در حالی که این مواد پخته می شود.برنج خیس شده

 

 با نمک را به صورت صافی درست می کنیم .برای ته

 

دیگ برنج می توانید از سیب زمینی پخته یا نان ویا اگر

 

 مجلسی تر خواستید ته دیگ زعفرانی یا به قولی

 

 مجلسی درست کنید( که دستور پخت آن در ته چین

 

 گوشت قبلا گفته شده).

 

بعد از صاف کردن برنج  وآماده کردن ته دیگ این مواد

 

 را لای برنج به صورت یک طبقه در میان می ریزیم

 

 ومخلوط می کنیم ومی گذاریم برنج دم بکشد.

 

نکته:

 

شما می توانید خلال درشت پسته نیز داخل مواد

 

بریزید چرا که زیبایی خاصی به غذا می دهد .من

 

 خلال در منزل نداشتم وگرنه حتما این کار را می کردم.

 


 
comment نظرات ()

 
ژله چند رنگ
نویسنده : نبوی - ساعت ٦:٢٤ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/۱٢/۱٤
 

ژله  چند رنگ

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

 

مواد لازم:ژله آماده 4 رنگ در انواع مختلف (بسته ای)

 

 

 

 

 

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

 

 

طرز تهیه :

 

ابتدا ژله ها را طبق دستور داده شده در روی جلد درست می کنیم

 

 

سپس بعد از سرد شدن آن ها خرد کرده  وآنها را در کنار هم به

 

 

 طوری که رنگ ها تفکیک داده شود ، می چینیم .

 

 Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

 

البته این مقدار ژله برای میهمانی 20 تا 25 نفر کافیست  شما می

 

 

توانید مقدار بسته ها را به یک سوم یا نصف تقسیم کنید وبا مقدار

 

 

 مناسب آب  درست کنید.

 

 

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

 

برای تزیین روی ژله می توانید از میوه وخامه زده شده هم استفاده

 

 

کنید.

 

 

 Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

 


 
comment نظرات ()

 
لازانیا
نویسنده : نبوی - ساعت ۸:٥۱ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/۱٢/٦
 

لازانیا

 

مواد لازم:

 

لازانیای تک کوچک: یک بسته300 گرمی

 

گوشت چرخ کرده:400 گرم

 

سوسیس معمولی یا کوکتل  : 4 عدد

 

پنیر پیتزای رنده شده موزارلا دالیا : یک بسته 180 گرمی

 

پیاز متوسط : یک عدد

 

آویشن :دو قاشق چایخوری پر

 

فلفل سیاه : 5/1 قاشق چایخوری

 

 فلفل دلمه ای : نصفی

 

رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذا خوری

 

نمک :مقداری

 

روغن : مقداری

 

طرز تهیه :

 

ابتدا در قابلمه ای بزرگ که لازانیاها در آن بدون شکستگی

 

 

  در آن قرار گیرند را  تا نیمه پر از آب می کنیم ووقتی جوشید

 

 

 لا زانیا ها را دانه دانه داخل آن می ریزیم و یک قاشق

 

 

 روغن مایع ویک قاشق مربا خوری زرد چوبه ویک قاشق

 

 

 غذا خوری نمک به آن اضافه می کنیم .سپس به مدت

 

 

 8 تا ده دقیقه می گذاریم بجوشد در موقع جابجا کردن

 

 

 لایه ها باید خیلی مواظب بود که لایه ها نشکند وقتی

 

 

 مدت پخت تمام شد آب آن را با دقت خالی کرده ورویش

 

 

 آب سرد می ریزیم واین کار را ادامه می دهیم تا آب لازانیا

 

 

 کاملا سرد شود  سپس لازانیا ها را با دقت از آب خارج

 

 

کرده وروی پارچه ای تمیز میگذاریم

 

 

 

 

 Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

 

 

طرز تهیه مواد داخل لازانیا:

 

ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و با مقداری روغن سرخ

 

 

می کنیم سپس ادویه جات را به آن اضافه می کنیم 

 

 

 

 وبعدگوشت های چرخ کرده را به آن اضافه کرده وتفت می

 

 

 دهیم.سوسیس های خرد شده را به مواد اضافه کرده

 

 

 و سپس رب گوجه فرنگی و آخر از همه فلفل دلمه ای

 

 

خرد شده را به آن اضافه می کنیم.

 

ظرف پیرکسی را آماده کرده و کف آن را کاملا چرب

 

 

 می کنیم سپس یک ردیف لازانیا وردیف بعد از مواد

 

 

 آماده شده  روی آن می ریزیم  .این عمل را چندین

 

 

 بار تکرار می کنیم تا تمامی لایه ها تمام شود .فقط

 

 

باید توجه داشت روی یک لایه مقدار کمی پنیر پیتزا 

 

 

 

 و از ادویه داخل بسته می پاشیم وروی لایه بعد

 

 

 این کار را تکرار

 

 

نمی کنیم یعنی یک لایه در میان  روی مواد پنیر پیتزا می ریزیم.

 

البته باید توجه داشت که روی لایه آخر چیزی نمی ریزیم

 

 

 و رویش را با فویل یا سر پیرکس می پوشانیم وداخل فر

 

 

 در طبقه وسط با درجه 250 به مدت 15 تا 20 دقیقه

 

 

می گذاریم بپزد .  البته فر باید قبلا گرم شده باشد.

 

 

 

سپس ظرف را از داخل فر خارج کرده ورویش را با پنیر

 

 

 پیتزا می پوشانیم ودر داخل فر با  حرارت بالا قرار

 

 

 می دهیم  تا پنیر ها حل شود

 

 

 Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

 

 

 

 

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

 

 

 

 

 

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

 

نکته ها:

 

1-     برای مواد داخل لازانیا می توان از قارچ هم

 

 

 

 استفاده کرد ولی چون قارچ در زمان پخت آب

 

می اندازد، آن را در ظرف جدا گانه ای سرخ می کنیم

 

 

 

 ووقتی آبش به خودش خشک شد آن را داخل

 

 

 

 مواد لازانیا می ریزیم

 

 

 

2-     اگر اتفاقی  چند لایه از خمیر شکست نگران

 

 

 

 نباشید میتوان از لایه های شکسته برای وسط لازانیا

 

 

 

 استفاده کرد

 

 

 

3-     اگر می خواهید لازانیای پر قطر تری  داشته باشید

 

 

 

 میتوانید ظرف پیرکس کوچکتری انتخاب کنید و

 

 

 

 موقع چیدن در ظرف آنها را به اندازه ظرف برش بزنید

 

 

 

4-     برای اینکه لازانیا شکل شمایل بهتری

 

 

 

 داشته باشد از هما ابتدا موقع چیدن لایه ها

 

چند لایه سالم برای کف ظرف و چند لایه سالم

 

 

 

 برای لایه های آخر که در رو قرار می گیرند ، کنار بگذارید.

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

 


 
comment نظرات ()