تجربیات آشپزی من

نودل
نویسنده : نبوی - ساعت ٩:٢۱ ‎ق.ظ روز ۱۳۸۸/۳/٢۳
 

 

 

نودل یک غذای خوشمزه چینی است که طبخ آن خیلی آسان است.

 

 

مواد لازم برای انفر

:

یک بسته نودلیت که دستور پخت آن رویش نوشته شده است.

 

برای مواد روی نودلیت می توانید از مخلوط گوشت چرخ کرده/ مرغ ریش شده/ هویج

 

خلالی /فلفل دلمه ای خلالی/  ویا سوسیس استفاده کرداین مواد را باید سرخ کرد ورویش

 

مقداری کنجد و یک سر قاشق خردل مقداری فلفل سیاه ومقداری آویشن اضافه کرد

 

وپس از سرو با سس کچاب میل نمایید.

 

 

 Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com


 
comment نظرات ()

 
مربای توت فرنگی
نویسنده : نبوی - ساعت ٥:٠٥ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/۳/۱٦
 

 

توت فرنگی: نگهداری توت فرنگی تازه  اگر جنس خیلی خوب هم باشد بیشتر از 4روز

 

یا 5  روز محال است .

برای همین قبل از اینکه توت فرنگی ها از مرحله قابل خوردن خارج شوند برگ سبز آن را

 

بکنید   وبا مقداری آب وشکر مخلوط کنید وبگذارید روی اجاق با حرارت ملایم بپزد  آن را

 

مزه کنید اگر شیرینی اش کم بود مقدار کمی شکر به آن اضافه کنید  و همان طور که داغ است

 

داخل شیشه مربا بریزید و درب آن را محکم ببندید  وبعد از سرد شدن شیشه آن را داخل

 

یخچال به مدت طولانی تری نگه دارید  به این روش داغ در داخل شیشه ریختن کنسرو کردن

 

می گویند.

 

راستی یک نکته : اگر می خواهید مارمالاد درست کنید بگذارید توت فرنگی ها مدت بیشتری

 

بپزد فقط مواظب باشید تا مارمالاد ته نگیرد.قلب

مطلب دوم اینکه شما می توانید پس از اینکه توت فرنگی ها را شستید برگ سبز آن را جدا

کنید و در وعده های کوچکتر تقسیم کنید وداخل پاکت فریزر داخل فریزر نگهداری کنید تا در

فصل زمستان بتوانید با کمی شکر آن را بپزید ومربای تازه داشته با شیدقلب


 
comment نظرات ()

 
روش آسان باز کردن درب قوطی شیشه ای
نویسنده : نبوی - ساعت ٢:۱٥ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/۳/۱٢
 

 

تا کنون روش های زیادی برای باز کردن درب شیشه گفته شده  ولی هیچکدام تا به حال این

روش را نگفته اند  شما می توانید یک چاقو با تیغه محکم بردارید ونوک آن را زیر درب

قوطی بیندازید  و90 درجه یا کمتر آن را جهت حرکت عقربه های ساعت بچر خانید باید

  صدای خارج شدن هوا از آن خارج شود حالا درب شیشه را به راحتی باز کنید امکان ندارد

 که باز نشود.چشمک


 
comment نظرات ()

 
چند تجربه از نگهداری میوه ها
نویسنده : نبوی - ساعت ۱٠:۱۱ ‎ق.ظ روز ۱۳۸۸/۳/۱٠
 

چند تجربه از نگهداری میوه ها

 

اگر شماهم از آن دسته آدمهایی هستید که موقع خرید نمی توانید کم بخرید  پس یاد آوری چند

 

نکته را یاد آوری می کنم.

 

هویج :اگر مقدار زیادی هویج در منزل دارید بهتر است بعد از خرید سر وته هویج را کمی

 

ببرید وآن هارا اگر مرطوب است خشک کنید ونشسته داخل نایلون بگذارید ودر یخچال

 

نگهداری کنید با این روش شاید تا یک ماه هم بتوانید هویج را نگه دارید.لبخند

 

 

                                                         

 

 

 

 

موز

 

موز: برای نگهداری بهتر موز میتوان موقع خرید از موز های کاملا زرد وسفت استفاده

کرد وبلا فاصله بعد از خرید آنها را دانه دانه کرد وهر کدام را جداگانه داخل کاغذ روزنامه

پیچید ودر قسمت جا میوه ای یخچال به مدت طولانی تری نگه داشت.

 

                                 


 
comment نظرات ()

 
ساندویچ مرغ وقارچ
نویسنده : نبوی - ساعت ۸:٠۱ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/۳/٩
 

باسلاملبخند

 

اولین مطلبم را با یک دستور غذایی خوشمزه شروع می کنم لبخند

 

هنوز رویش اسمی نگذاشته ام ولی شاید غذایی شبیه کباب ترکی باشد

 

مواد لازم برای 4 نفر

سینه یا هرجای مرغ حتی گوشت گردن ولی پخته یک بشقاب میوه خوری نه خیلی پر 

کنسرو ذرت نصف قوطی بدون آب

یک عدد فلفل دلمه ای

سوسیس دو عدد

قارچ یک بسته کوچک حدود6 عدد قارچ

آویشن /فلفل سیاه /نمک /سرکه

 

طرز تهیه:

 

ابتدا گوشت های مرغ را به تکه های کوچک نه خیلی ریز تبدیل می کنیم سپس در کمی روغن

 

مایع تفت میدهیم کمی نه خیلی زیاد.سپس گوشت هارا در ماهی تابه ای بزرگتر می ریزیم البته

 

روغن گوشت ها را در ماهیتابه باقی می گذاریم سپس سوسیس  ها را به صورت حلقه ای نه

 

 خیلی نازک در روغن سرخ می کنیم این هم فقط در حد سرخ کردن سپس سوسیس ها را نیز

 

 بدون روغن در ماهیتابه شماره 2 میریزیم سپس قارچ هارا به قطعاتی کو چکتر ریز می کنیم

 

ودر روغن سرخ می کنیم سرخ کردن قارچ زمان بیشتری می برد زیرا باید آب آن تبخیر شود

 

 سپس قارچ هارا نیز درماهیتابه دوم میریزیم  سپس ذزت هارا در ماهیتابه ریخته  وآن هارا

 

به مدت بیشتری سرخ می کنیم سپس سه قاشق سرکه به داخل مواد میریزیم ویک قاشق مربا

 

خوری آویشن ونصف قاشق مربا خوری فلفل سیاه وسر قاشق مربا خوری نمک داخل آن

 

میریزیم وتفت میدهیم تا آب آن خشک شود سپس این مواد را نیز داخل ماهیتابه دوم میریزیم

 

سپس فلفل دلمه ای را به صورت خلال در می آوریم و با روغن سرخ می کنیم البته نه خیلی

 

 زیاد زیرا خاصیت آن از بین می رود فلفل ها را هم داخل ماهیتابه دوم خالی می کنیم حالا

 

مواد را با هم مخلوط می کنیم غذای خوشمرزه ما آماده است کافیست آن را با نان ساندویچی

 

وخیار شور وگوجه فرنگی وسس مایونز سفید وسس قرمز میل کنید

 

 

نوش جان

 


 
comment نظرات ()

 
اول سلام
نویسنده : نبوی - ساعت ٧:۱٩ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/۳/٧
 

باسلام خدمت تمامی دوستانم بغل

افتخار دارم که تجربیاتی از آشپزخونه خودم رو در اختیارتون قرار

بدم امیدوارم مورد استفاده قرار بگیرد


 
comment نظرات ()