تجربیات آشپزی من

حلوای ساده(ایرانی)
نویسنده : نبوی - ساعت ٥:٥٥ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/٦/٢۱
 

حلوای ساده با مخلوط آرد برنج وگندم

مواد لازم :

آرد گندم :5/1 لیوان

آرد برنج:5/1 لیوان

شکر :2 لیوان

آب :3 لیوان

روغن جامد آب شده همرا با کمی کره :یک لیوان

زعفران ساییده شده:4/1 قاشق چایخوری

هل:نصف قاشق چایخوری

گلاب:نصف لیوان

 

طرز تهیه:

ابتدا روغن را با آرد ها تفت می دهیم پس از اینکه تغییر رنگ داد وشکلاتی رنگ شد از

 

روی شعله بر میداریم وآب وشکروگلاب وهل وزعفران را باهم مخلوط می کنیم وداخل بقیه

 

مواد می ریزیم وظرف را روی اجاق می گذاریم وخوب هم میزنیم تا نسبتا سفت شود .سپس

 

 داخل بشقاب میریزیم وتزیین می کنیم.

 

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com


 
comment نظرات ()

 
حلوای عربی
نویسنده : نبوی - ساعت ٥:٠٢ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/٦/۱٦
 

حلوای عربی

 

مواد لازم:

 

آرد گندم:  3 پیمانه

 

شیر خشک:2 پیمانه

 

شکر:3 پیمانه

 

آب:یک پیمانه

 

گلاب:نصف پیمانه

 

هل:2 قاشق مربا خوری

 

زعفران :نصف قاشق چایخوری

 

کره ۴٠٠گرم

 

روغن مایع :نصف لیوان

 

طرز تهیه :

 

ابتدا آرد را با شیر خشک در حرارت ملایم با سرعت تفت می دهیم بعد از اینکه تغییر رنگ

 

 داد وطلایی شد آن را از روی اجاق برداشته وبا الک فلزی الک می کنیم تا آرد یک دستی در

 

 بیایدولی دانه های درشت را نیز آسیاب می کنیم ودوباره با موادمان مخلوط می کنیم سپس

 

 کره وروغن مایع آب شده را داخل آن می ریزیم ودوباره خوب تفت می دهیم تا روغن

 

  جذب آرد ها بشود.انتظار یک حلوای سفت را نداشته باشید.می گذاریم حلوا کمی خنک

 

 شود .در این فاصله آب وگلاب وهل وزعفران وشکر را با هم مخلوط می کنیم و روی اجاق

 

گاز می گذاریم تا شکر حل شود سپس این محلول را با مواد قبلی مخلوط می کنیم وقابلمه را

 

 دوباره روی اجاق قرار می دهیم و آنقدر هم می زنیم تا کمی قاشق در مواد سفت تر حرکت

 

 کند البته باز هم تاکید می کنم اصلا قابل مقایسه با حلوای ایرانی نیست(یعنی خیلی از حلوای

 

 ایرانی خوشمزه تر استچشمک  )

 

پس از آن می توان حلوا را با پودر نارگیل و یا به سلیقه خودتان تزیین کرد.در خوردن زیاده

 

 روی نکنید.

 

نکته

در این دستور منظور از پیمانه ،پیمانه های شیرینی فروشی

 

 

 است.


                                        


 
comment نظرات ()

 
سوپ شیر
نویسنده : نبوی - ساعت ۱٢:۱٤ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/٦/۱٦
 

سوپ شیر

 

مواد لازم:

 

قارچ:        200 گرم

 

 

هویج:        یک عدد متوسط

 

 

مرغ پخته شده: نصف سینه

 

 

نخود فرنگی:50 گرم

 

 

کنسرو ذرت: 100 گرم

 

 

شیر:      5/1 لیتر

 

 

پیاز :       یک عدد متوسط

 

 

سیب زمینی آب پز شده یک عدد متوسط

 

 

جعفری تازه خرد شده :2قاشق غذا خوری

 

آرد سیب زمینی :3 قاشق غذا خوری

 

 

   طرز تهیه :

 

ابتدا مرغ را با کمی زرد چوبه آب پز می کنیم سپس آن را به تکه ای کوچک تقسیم

 

 می کنیم .

 

. سپس پیاز را نگینی خرد کرده ودر مقداری روغن سرخ می کنیم کمی

 

 که تفت داده شد قارچ های کوچک شده را نیز با پیاز تفت می دهیم

 

 وسر قاشق فلفل سیاه داخل آن می ریزیم .از طرف دیگر آب مرغ پخته

 

 شده را در قابلمه ای بزرگتر می ریزیم و مواد سرخ شده را داخل

 

می ریزیم

 

  سپس نخود فرنگی وذرت وهویج های خرد شده را نیز داخل آن

 

 می ریزیم اگر دیدیم آب برای پختش کم است به آن آب اضافه

 

 می کنیم 

 

 تا در درجه حرارت کم پخته شوند .وقتی مواد پخته شد مرغ هاو سیب

 

 زمینی نگینی خرد شده را به آن اضافه می کنیم وسپس می گذاریم

 

 کمی بجوشد در این مرحله شیر را به مواد اضافه می کنیم ولی خیلی

 

 باید حرارت اجاق کم با شد چرا که سوپ از سر می رود ولی چون

 

 غلیظ نیست آرد نشاستسیب زمینی را با کمی آب مخلوط می کنیم

 

 وسپس

 

 آن را داخل سوپ حل می کنیم بعد از این مرحله کمی نمک به آن می

 

 افزاییم و جعفری تازه خرد شده را داخل آن می ریزیم سوپ شما آماده

 

 است.

 

نکته ها:

 

1-شما میتوانید به جای شیر از خامه استفاده کنید آن هم در مرحله

 

 آخر پخت

 

2-میتوانید سوپ زرد بدون شیر درست کنید یعنی در مرحله ای که قارچها را سرخ می کنید مقدار بیشتری زرد چوبه با مواد سرخ کنیدوغذا را در آب بپزید و با آبلیمو سرو کنید

 

3- شما می توانید اگر آرد سیب زمینی در اختیار نداشتید حدود 5 قاشق آرد نشاسته ذرت به سوپ بعد از اینکه درکمی آب حل کردید ،استفاده کنید.

 

 


 
comment نظرات ()

 
راتاتوی( بدون بادمجان )
نویسنده : نبوی - ساعت ٦:٢٥ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/٦/۱٢
 

راتاتوی یک پیش غذای فرانسوی (غذای مخصوص موش سر آشپز)

مواد لازم:

کدو متوسط :         4 عدد

فلفل دلمه ای:        4/1 فلفل

گوجه فرنگی :      1 عدد متوسط

پیاز:                  1 عدد متوسط

سرکه:               3قاشق غذا خوری

نمک وفلفل:        مقداری

رب گوجه فرنگی :  یک قاشق غذا خوری

روغن مایع:       2قاشق غذا خوری

کره:                25 گرم

سیر :              دو حبه

ریحان وگشنیز چند پر

طرز تهیه:

این غذا شبیه همان یتیمچه خودمان است فقط مقداری در روش پخت متفاوت است.ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ می کنیم سپس کدو های پوست کنده رابه صورت دایره قاچ می زنیم  قاچ کدو نباید خیلی نازک باشد سپس سیر پوره شده را نیز سرخ می کنیم و بعد از آن گوجه فرنگی نگینی خرد شده را با آن ها تفت می دهیم سپس فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را نیز داخل آن می ریزیم سپس کدو های حلقه شده را در کنار هم ونه در روی هم قرار می دهیم سپس یک استکان آب را داخل آن می ریزیم  وچند پر ریحان وگشنیز را هم داخل آن قرار می دهیم و می گذاریم بخار پز شود.یعنی حدود بیست دقیقه با حرارت کم پخت لازم دارد .در این فاصله سس آن را با سرخ کردن گوجه فرنگی در کره آغاز می کنیم وسپس کمی فلفل ونمک وسرکه را داخل آن میریزیم ونصف استکان هم آب داخل آن میریزیم تا رب پخته شود ولی آبش خیلی خشک نشود.

بعد از پختن غذا وخشک شدن آبش سبزی ها را از داخل آن بر می داریم و غذا را باگذاشتن کدوها کنار هم سرو می کنیم وسس مخصوص را داخل آن می ریزیم.

این غذا برای گیاه خواران خیلی مناسب است وخیلی ساده وکم هزینه وکم خرج است.

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

 


 
comment نظرات ()

 
مدگوگه یا شیرینی خرمایی
نویسنده : نبوی - ساعت ۱٠:٥۱ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/٦/٧
 

 

این شیرینی یک شیرینی عربی است که فوق العاده انرژی زا ومقوی

می با شد

مواد لازم:

خرما               250 گرم

پودر نارگیل      4 قاشق غذا خوری

کنجد                4 قاشق غذا خوری

روغن کنجد یا     یک قاشق غذا خوری

ارده

کره                 25 گرم

گردو               مقداری

پودر نارگیل     مقداری

برای تزیین

طرز تهیه:

ابتدا خرما ها را می شوریم ووقتی آبش خوب خارج شد هسته های آن را در می آوریم و خوب

ورز می دهیم .سپس ارده وپودر نارگیل وکره وکنجد را به آن اضافه می کنیم وخوب مالش

 می دهیم .سپس گلوله کوچکی از آن را جدا می کنیم ودر حالی که آن را مالش می دهیم 4/1

گردو را داخل آن می گذاریم وبه آن فرم گرد یا به شکل خرما می دهیم سپس در پودر نارگیل

می غلتانیم .شیرینی ما آماده است نوش جانچشمک

 

نکته :

اگر خرمای معمولی هم بود برای این شیرینی هیچ مشکلی ندارد.

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com


 
comment نظرات ()

 
رولت کالباس
نویسنده : نبوی - ساعت ۱:٢٩ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/٦/٢
 

نان رولت کالباس

 

مواد لازم برای تهیه خمیر:

 

آرد:          4پیمانه

 

کره:         نصف پیمانه

 

نمک:        یک قاشق چایخوری

 

خمیر مایه:  یک قاشق مربا خوری

 

شکر:        یک قاشق مربا خوری

 

شیر گرم:   یک پیمانه

 

پودر زیره:   یک قاشق چایخوری

 

آویشن:     یک قاشق مربا خوری

 

تخم مرغ:   یک عدد

 

مواد لازم برای داخل نان:

 

ژامبون مرغ: 200گرم

 

پنیر پیتزای ورقه ای:200 گرم

 

فلفل دلمه ای:یک عدد

 

مواد لازم برای تزیین روی نان:

 

کره آب شده:3قاشق سوپخوری

 

کنجد به میزان لازم

 

تخم مرغ :یک عدد

 

طرز تهیه:

 

آرد راداخل کاسه ای بزرگریخته،وسط آن را گود میکنیم،شیر گرم را

 

وسط آرد ریخته،مایه خمیر ترش را روی آن می پاشیم وشکر را هم به

 

آن اضافه می کنیم.سپس درپوش ظرف را می گذاریم تا پس از 5 دقیقه

 

مایه خمیر عمل آید.سپس تخم مرغ را به مایه اضافه می کنیم وهمه

 

مواد را با پودر زیره وآویشن ونمک اضافه می کنیم وخوب ورز می دهیم

 

سپس کره آب شده را به آن اضافه می کنیم وباز خوب ورز می دهیم 

 

 وبه مدت یک ساعت میگذاریم جای گرمی بماند البته داخل کیسه

 

پلاستیکی.پس از این مدت از خمیر به اندازه یک نارنگی کوچک بر

 

میداریم  وآن را با وردنه باز میکنیم تا پهنای آن به اندازه ژامبون متوسط

 

در آید سپس یک کالباس روی آن می گذاریم سپس پنیر ورقه ای وبعد

 

فلفل دلمه ای باریک برش زده وسپس خمیر را لوله می کنیم داخل

 

سینی فر می گذاریم وپس از ده دقیقه روی آن کره آب شده وزرده تخم

 

مرغ زده شده با چتکه آشپزی میکشیم وسپس روی آن کنجد می

 

پاشیم ودر طبقه وسط فر با درجه 180 سانتیگراد میپزیم تا رویش طلایی

 

شود.

 

 

                                adrowxdgibkjghntbtz.jpg  

 

 

نکته ها:

 

1-اگر خمیر کمی سفت بود به آن کمی کره آب شده اضافه می کنیم.

 

2-اگر دوست داشتیم روی رولت ها کمی طلایی تر شود آن را در

 

قسمت پایین فر جایی که از بالا حرارت به آن داده می شود  گذاشت تا

 

طلایی شود.


 
comment نظرات ()