تجربیات آشپزی من

ذرت مکزیکی
نویسنده : نبوی - ساعت ٢:٥٧ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/٧/٢۸
 

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

 

ذرت مکزیکی

 

مواد لازم :

 

کنسرو ذرت:250 گرمی

ادویه شامل:آویشن/نمک/فلفل/زیره/نعنا/گلپر

سرکه سفید:3 قاشق غذاخوری

کره25 گرم همراه کمی روغن مایع

 

 

ابتدا کنسرو را در صافی می ریزیم وبا کره وکمی روغن مایع سرخ می کنیم وقتی دیگر آب نداشت ادویه جات را به آن اضافه می کنیم وسپس نعنا وسرکه سفید وباز هم تفت میدهیم تا سرکه هم تبخیر شود .

ذرت مکزیکی را میتوان با سس مایونز میل کرد.

البته خالی هم خوشمزه است.

 

در ضمن از ذرت منجمد هم میتوانید استفاده کنید.


 
comment نظرات ()

 
کشک وبادمجان
نویسنده : نبوی - ساعت ۸:۳٢ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/٧/٢٧
 

 

 

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

کشک وبادمجان

مواد لازم برای 4 نفر

بادمجان متوسط:6 عدد

پیاز متوسط : 2 عدد

سیر:5 حبه

رب گوجه فرنگی:نصف قاشق غذا خوری

نعنای خشک:یک قاشق غذا خوری

کشک ساییده:2 قاشق غذا خوری پر

نمک وفلفل سیاه :به میزان لازم

گردوخرد شده:4/1 لیوان

زرد چوبه :2/1 قاشق چایخوری

روغن برای سرخ کردن

 

طرز تهیه :

ابتدابادمجان ها را پوست کنده وشسته ودر آب ونمک برای مدت نیم ساعت قرا می دهیم تا تلخی اش گرفته شود سپس آنها را از آب خارج کرده وبا آب می شوریم وسپس خوب خشکشان می کنیم وآنها را سرخ می کنیم .

نعنای خشک را هم با مقداری روغن فقط تفت کوتاهی میدهیم چرا که نعنا به سرعت می سوزد وتلخ می شود.

پیاز ها را نیزبه صورت خلال در آورده وبا روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود و در مرحله آخر سرخ کردن به آن زرد چوبه نیز اضافه می کنیم سپس سیر های خلال را نیز جدا سرخ می کنیم ولی نباید زیاد سرخ شود چرا که سیر طعم تلخی به خود می گیرد.پیاز ها وسیر ها را نصف می کنیم ونصفش را روی بادمجان ها در ماهیتابه ای در دار می ریزیم و2 لیوان آب هم رویشان می ریزیم وبا فلفل ورب  وگردو های خرد شده می گذاریم بپزد برای کشک وبادمجان ، بادمجان ها باید خوب پخته شوند .

از طرف دیگر 2قاشق کشک را با مقداری آب می گذاریم بپزد وسپس وقتی که برای چند دقیقه ای جوشید آن را از روی اجاق بر می داریم .

بادمجان های آماده را در ظرف می کشیم وبا کشک ونعنا داغ وسیر وپیاز تزیین می کنیم.

 


 
comment نظرات ()

 
خورش بامیه
نویسنده : نبوی - ساعت ۱٠:٤٥ ‎ق.ظ روز ۱۳۸۸/٧/٢٦
 

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

 

خورش بامیه

مواد لازم :

بامیه:400 گرم

گوشت خورشتی:300 گرم

پیاز متوسط:یک عدد

سیر:2حبه

رب گوجه فرنگی:2قاشق غذاخوری

روغن برای سرخ کردن

فلفل وزرد چوبه:نصف قاشق مربا خوری

 

طرز تهیه :

ابتدا گوشت را با پیاز نگینی خرد شده وفلفل وزرد چوبه با آب می گذاریم بپزد وهنوز مدت پختش تمام نشده بامیه های آماده شده را درون آن می ریزیم ومی گذاریم یک تا دو ساعت بپزد البته به خوش پختی بامیه بستگی دارد .

طرز تهیه بامیه:

 

ابتدا دم بامیه ها را جدا می کنیم نه خیلی از ته یعنی سر بامیه باید باشد سپس شسته ودر مقداری روغن سر تفت می دهیم وخلال سیر را به آن اضافه می کنیم وکمی سرخ میکنیم سپس رب گوجه فرنگی را نیز به مواد اضافه کرده وبا آنها تفت میدهیم وداخل گوشت آب پز شده می ریزیم.(حتما به شکل بامیه در عکس توجه کنید)

 

          - -----                   

 

در جنوب کشور بامیه ها را به صورت آب گوشت می خورند ولی چون این خورشت است نباید خیلی آب داشته باشد به اصطلاح باید جا بیافتد.

پس از اینکه خورشت آماده شد به آن کمی آبلیمو ونمک اضافه می کنیم تا خوشمزه تر شود.

 

نکته1-این خورش بر خلاف تصور اصلا لزج ولیز نیست.اگر سر بامیه کنده نشود خورشت جا افتاده ای خواهید داشت

2-میتوان به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ استفاده کرد.

3-حتما از سیر در پخت غذا استفاده کنید چرا که طعم فوق العاده ای به غذا خواهد داد.

4-در ضمن هرچه بامیه ریز تر باشد غذای لذیذ تری خواهید داشت.


 
comment نظرات ()

 
ماکارونی مجلسی
نویسنده : نبوی - ساعت ۱:۱۱ ‎ق.ظ روز ۱۳۸۸/٧/۱۸
 

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده:400 گرم

ماکارونی 4/1 تک:500 گرم

پیاز نگینی خرد شده :یک لیوان

رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذا خوری

سیر:یک حبه

جعفری تازه خرد شده:2 قاشق غذا خوری

روغن ونمک وزرد چوبه برای مواد جوشیدنی :به میزان لازم

زرد چوبه وفلفل سیاه :هرکدام یک قاشق چایخوری

زعفران :سر قاشق چایخوری

فلفل دلمه ای نگینی خرد شده:2 قاشق غذا خوری

سرکه سفید:4 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

ابتدا طبق دستوری که روی جلد ماکارونی تک نوشته شده ماکارونی را درست می کنیم با این تفاوت که به جای ده دقیقه 15 دقیقه می گذاریم تا بجوشد یعنی ماکارونی نرم می شودالبته در موقع جوش یک قاشق مربا خوری زرد چوبه هم به نمک وروغن اضافه می کنیم. آن را داخل صافی می ریزیم ورویش را آب سرد یا ولرم میریزیم تا مواد را بتوان راحت تر با آن ها مخلوط کرد.

 طرز تهیه مواد روی ماکارونی :

ابتدا پیاز ها را داخل مقداری روغن سرخ می کنیم سپس سیر راهم به آن اضافه کرده وادویه ها را غیر از زعفران به آن اضافه می کنیم وقتی سرخ شد پیاز ها را با مقدا روغن بیشتری نصف می کنیم وآن را داخل ماهی تابه دیگری می ریزیم بقیه پیاز ها را با گوشت سرخ می کنیم و5/1 قاشق رب را هم با آنها سرخ می کنیم چون این مواد با ماکارونی دم نمی کشد احتیاج دارد تا مدت بیشتری سرخ شود برای اطمینان می توانید کمی آب داخل آن بریزید تا خوب هم مواد پخته وسرخ شود.فلفل دلمه ای را به آن اضافه کرده وسرتفی می دهیم و2 قاشق سرکه هم به آن اضافه می کنیم.

بقیه پیاز ها را روی اجاق می گذاریم ونصف قاشق رب باقی مانده را به آن اضافه کرده وبا پیاز سرخ می کنیم سپس زعفران را هم داخل آن می ریزیم و2 قاشق سرکه هم به مواد اضافه می کنیم .

ته قابلمه را سیب زمینی وروغن میزنیم ومواد پیاز داغ ورب را با ماکارونی کم کم مخلوط می کنیم داخل قابلمه را نصف استکان آب میریزیم ومی گذاریم دم بکشد .

وقتی دم کشید آن را در ظرف مورد نظر می ریزیم وسپس مواد ماکارونی را با سلیقه خود رویش میریزیم وبا جعفری خرد شده تازه دورچین می کنیم.

 

 


 
comment نظرات ()

 
سالاد مرغ و کلم بروکلی
نویسنده : نبوی - ساعت ٧:٠۳ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/٧/۱٠
 

 

سالاد مرغ و  کلم بروکلی

 

مواد لازم:

 

سینه مرغ پخته وخرد شده: 2 پیمانه

 

کلم بروکلی :       2 پیمانه

 

گردوی درشت خرد شده: 4/1 پیمانه

 

پیاز یا پیاز چه خرد شده:2 قاشق سوپخوری

 

تخم مرغ پخته وخرد شده:4 عدد

 

سس مایونز:نصف پیمانه

 

ماست چکیده:یک ونیم قاشق سوپخوری

 

خامه:یک ونیم قاشق سوپ خوری

 

آب لیمو تازه: 2 قاشق سوپخوری

 

چیپس سیب زمینی خرد شده:2 پیمانه

 

پنیر پیتزا:نصف پیمانه

 

طرز تهیه:

 

ابتدا در ظرف نسبتا بزرگی مرغ،کلم بروکلی تمیز وخرد شده،گردو،پیاز وتخم مرغ خرد شده را با هم مخلوط می کنیم.سپس در ظرف کوچک دیگری مایونز وماست چکیده وخامه وآبلیمو را مخلوط می کنیم وروی مواد قبلی می ریزیم مواد را زیر ورو می کنیم وبرای مدت نیم ساعت در یخچال می گذاریم تا کمی مزه هایشان با هم مخلوط شود سپسمواد را داخل ظرف پیرکس می ریزیم وروی آن را با چیپس خرد شده وپنیر پیتزا می پوشانیم وچند دقیقه آن را داخل فر می گذاریم تا پنیرش آب شود.نوش جان.

 

نکته:

 

                            شما میتوانید بجای مغز گردو از انواع مغز های دیگر مثل بادام پوست کنده یا پسته استفاده کنید.

 

                                این غذا تقریبا نفخ ایجاد می کند برای رفع آن میتوانید بعد از غذا از عرق نعنا یا نعنا با ماست استفاده کنید.

 

                                 این غذای کاملی است که میتوان آن را با نان تست میل کرد.

 

 برشته شدن روی این غذا بسته به سلیقه شماست

 

 

 

 

خواص کلم بروکلی

 

ارزش غذایی کلم بروکلی

 

 
کلم بروکلی یکی از سبزیجات بسیار با ارزش است که سرشار از مواد مغذی می باشد و فواید بی شماری برای ارتقاء سلامتی انسان دارد .
 

کلم بروکلی یکی از سبزیجات بسیار با ارزش است که سرشار از مواد مغذی می باشد و فواید بی شماری برای ارتقاء سلامتی انسان دارد .

مواد مغذی و سایر موادی را که در بروکلی وجود دارند و اثرات زیادی در پیشگیری از بیماری ها دارند، به ترتیب زیر برای شما بیان می کنم :

1- بروکلی دارای ماده ای بنام سولفورافان ( SULFORAPHANE ) است که تعداد ،اندازه و تکثیر تومورهای سرطانی را به نحو چشمگیری کاهش می دهد. در نتیجه از ابتلا به سرطان  به خصوص سرطان سینه  ، معده ، روده بزرگ  ، رکتوم و ریه ها در انسان پیشگیری می کند .

2- بروکلی دارای مقادیر زیادی فیبر، کاروتنوئید ، ویتا مین A ، ویتامین C  و ویتامین K  می باشد که باعث پیشگیری از سرطان معده و روده می شوند .

3- بروکلی به دلیل دارا بودن مقادیر بالای ویتامین C ، فیبر و بتاکاروتن ( پیش ساز ویتامین A) یک آنتی اکسیدان  قوی محسوب می شود که از اثرات مخرب رادیکال های آزاد در بدن پیشگیری می کند، در نتیجه از بروز بیماری هایی مثل انواع سرطان  ،  آلزایمر  ( فراموشی دوران پیری )، بیماری های قلبی  ، آرتریت ( التهاب مفاصل ) پیشگیری کرده و فرآیند پیری را به تاخیر می اندازد .

4- مقدار بالای فیبر غذایی موجود در بروکلی برای افراد دیابتی  بسیار مفید است و افراد دیابتی برای کنترل بیماری خود بایستی این سبزی با ارزش را در وعده های غذایی خود قرار دهند .

 5- کلسیم موجود در بروکلی ، به همان میزان کلسیم موجود در  شیر  است، در نتیجه مصرف آن برای افرادی که دچار پوکی استخوان  یا کمبود کلسیم هستند، بسیار مفید است. ولی چون شیر علاوه بر کلسیم ، دارای ویتامین D  نیز می باشد ، به عنوان منبع بهتری برای پوکی استخوان مطرح می شود زیرا ویتامین D  به جذب کلسیم در بدن کمک می کند .

 

 

                      

 

 

 


 
comment نظرات ()

 
خوراک مرغ وجوانه ماش(غذای چینی)
نویسنده : نبوی - ساعت ٧:٥٧ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/٧/٥
 

مواد لازم(برای 4 نفر)


سینه مرغ:2 تکه کامل

 
قارچ:یک بسته متوسط


جوانه ماش: یک بسته


پیاز:یک عدد متوسط


سیر: ا تا دو حبه


سس خردل به مقدار لازم


نمک فلفل و زردچوبه به مقدار دلخواه


طرز تهیه:

ابتدا مرغ را 25 دقیقه میپزیم.و بعد آن را به شکل ریش ریش

شده در می آوریم .


پیاز و سیر را ریز خرد کرده و در کمی روغن تفت میدهیم.


قارچ را به ورقه های نازک خرد کرده و به پیاز می افزاییم و برای

جلوگیری از سیاه شدن آن کمی آب لیمو اضافه می کنیم.


حدود 5 دقیقه بعد به آنهل جوانه ماش را هم می افزاییم و در

انتها مرغ را هم همراه بقیه مواد تفت می دهیم.


دقایقی بعد ادویه جات را اضافه می کنیم.درب ظرف را می


گذاریم وصبر می کنیم تا آب قارچ و جوانه ها جمع شود.


در انتها سس خردل را اضافه می کنیم.


این غذا را با سس گوجه فرنگی و سبزیجات می توانیم مصرف

 کنیم.


این غذا به خاطر داشتن جوانه ماش سرشار از ویتامینهای گروه

ب است .

نکته ها:

1- شما میتوانید غذا را با فلفل دلمه ای وسبزیجات تزیین کنید.

2-میتوان غذا را با ساندویچ وخیار شور وگوجه فرنگی وسس قرمز

وسس مایونز میل کرد.(قابل توجه کسانی مثل من که از طعم ماش زیاد

 خوششان نمی آیدچشمکچشمک

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com


 
comment نظرات ()

 
سالاد کلم
نویسنده : نبوی - ساعت ٩:٠۳ ‎ق.ظ روز ۱۳۸۸/٧/۳
 

سالاد کلم

مواد لازم

کلم کوچک  یک عدد

کالباس خشک : 10 برش نه خیلی نازک

خیار شور : 200 گرم

سس مایونز : مقداری

طرز تهیه

ابتدا کلم ها را خوب شسته وبه صورت رشته ای خیلی باریک ریز می

 

 کنیم .کالباس هاوخیار شور ها  را هم به صورت قطعات کوچک برش

 

 می زنیم  وبا هم مخلوط می کنیم سپس سس مایونز را به آن اضافه

 

 می کنیم مقدارش را نگفتم چون بعضی افراد رژیم دارند بسته به

 

 سلیقه افراد دارد البته خوب پر سس تر باشد بهتر است.من خودم

 

 سس مایونز ساده مهرام را پیشنهاد می کنم

 

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

تجربه یکی از دوستان:غذا را میتوان با کمی هویج ونخود سبز قشنگ تر کرد


 
comment نظرات ()