تجربیات آشپزی من

پلو مخلوط
نویسنده : نبوی - ساعت ۸:٠٤ ‎ق.ظ روز ۱۳۸۸/٩/۱٧
 

 Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

 پلو مخلوط

مواد لازم:

برنج :3 پیمانه

هویج:2 عدد متوسط

گوشت چرخ کرده:250 گرم

پیاز متوسط :2 عدد

زرشک :3 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذا خوری

دارچین:2 قاشق چایخوری

زعفران :مقداری

خلال پسته:2 قاشق غذا خوری

روغن :مقداری

فلفل سیاه:1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

ابتدا یک عدد پیاز خرد شده را با مقداری روغن سرخ  می کنیم و سر

تفت می دهیم سپس هویج های رنده شده را به آن اضافه می کنیم

وکمی تفت می دهیم سپس ادویه ها را به آن اضافه کرده و رب را به

مواد اضافه می کنیم وسرخ کرده زرشک وخلال پسته را به آن اضافه

می کنیم.

مواد را کنار گذاشته ویک پیاز را در گوشت ها رنده کرده و در ظرف جدا

گانه دیگری به صورت قلقلی در آورده ومی گذاریم با حرارت کم گوشت

ها خودش را بگیرد سپس آنه را داخل مواد از قبل آماده شده می

ریزیم .

برنج را که قبلا خیس کرده ایم وبه روش صافی درست  می کنیم ومواد

لابلای برنج ها می ریزیم ومی گذاریم دم بکشد.


 
comment نظرات ()

 
تبریک عید
نویسنده : نبوی - ساعت ۸:٢٦ ‎ق.ظ روز ۱۳۸۸/٩/۱٢
 

 

http://marshal-modern.ir/Archive/10399.aspx

 

عید سعید غدیر خم را به همه دوستان تبریک عرض می کنم


 
comment نظرات ()

 
پیراشکی گوشت
نویسنده : نبوی - ساعت ۸:۱۱ ‎ق.ظ روز ۱۳۸۸/٩/٩
 

 

 

 

پیراشکی گوشت

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده:250 گرم

سوسیس کوکتل:4 عدد

پیاز بزرگ :یک عدد

رب گوجه فرنگی 5/1 قاشق غذا خوری

زرشک :5 قاشق غذا خوری

فلفل سیاه:3 قاشق چایخوری

زرد چوبه:2 قاشق چایخوری

نمک:مقدار خیلی کم

گردو خرد شده:4/1 پیمانه

خمیر سفید نانوایی:2 عدد

روغن :زیاد

سرکه:نصف استکان

ابتدا پیاز خرد شده را با مقداری روغن سرخ می کنیم سپس ادویه ها

را به آن می زنیم وگوشت را با آن همراه با سوسیس های نگینی خرد

شده را، سرخ می کنیم سپس رب و سرکه را به آن می افزاییم و پس

از آن زرشک و گردو رابه آن اضافه می کنیم .مواد داخل پیراشکی آماده

است.

خمیر را بر می داریم وچون خمیر شل است آن را با آرد مخلوط می کنیم

 وخوب ورز می دهیم وقتی خمیر دیگر به دست نچسبید گلوله کوچکی

از آن به اندازه یک نارنگی بر می داریم و آن را با دست یا وردنه صاف می

کنیم سپس از مواد آماده شده  داخل آن می ریزیم و دو طرف خمیر را

به هم می آوریم وبا دو انگشت محکم می کنیم تا از هم باز نشودولبه

آن را پیچ می دهیم ودر مقدار زیادی روغن داغ شده سرخ می کنیم.

البته اگر در سرخ کن سرخ شود نتیجه بهتری خواهد داشت.

نکته ها:

1-می توانید داخل پیراشکی از قارچ سرخ شده وتخم مرغ پخته وفلفل

دلمه ای نیز استفاده کنید.

2-اگر گوشت چرخ کرده کمتری دارید می توانید از سویای خیس شده

چرخ شده استفاده کنید.

3- توجه داشته باشید هر ماده ای را که برای داخل آن استفاده می

کنید نباید شل باشد وروغن زیاد داشته باشد.

4-اگر هنگام پهن کردن خمیر،خیلی به دست می چسبید ،باید آنقدر آن

 را روی آرد پهن کرد.

5-اگر خمیر در دسترس نداشتید می توانید با دستور زیر خمیر

درست کنید.

آرد سفید:یک کیلو

ماست:4 قاشق غذا خوری

کره:100 گرم

شیر :500 گرم

خمیر مایه:یک قاشق مربا خوری که درکمی آب ولرم خیس می کنیم

تخم مرغ :2 عدد

تمام مواد بالا را با هم مخلوط کنید وبه مدت 2 ساعت در داخل کیسه

نایلونی ودر جای گرم قرار دهید تا خمیر به اصطلاح ور بیاید.

 

 


 
comment نظرات ()