تجربیات آشپزی من

چامین یک غذای چینی
نویسنده : نبوی - ساعت ٩:٢٢ ‎ق.ظ روز ۱۳۸٩/۱۱/٢٥
 

 

چامین یک غذای چینی

 

 

با نگاهی به آشپزی خانواده سبز

 

 

 

 

 

مواد لازم برای4 نفر:

 

 

سینه مرغ خلال شده :یک لیوان

 

قارچ خرد شده :250 گرم

 

کرفس خلال شده خیلی باریک:یک ساقه

 

هویج خلال شده :سه عدد

 

پیاز خلال شده :نصف لیوان

 

کدوی سبز خلال شده با پوست:دو عدد

 

سویا سس :4 قاشق غذا خوری

 

کنجد : 5 قاشق سر پر

 

سیر خلال شده :دو حبه

 

فلفل دلمه ای خلال شده :یک عدد

 

کره :25 گرم

 

نمک وفلفل :به میزان لازم

 

 

 

طرز تهیه:

 

ابتدا پیاز ها را در کره سرخ کرده تا حدی که فقط کمی نرم شود

 

 سپس مرغ را با پیاز تفت داده وسبزیجات را به ترتیب از کرفس،

 

هویج وقارچ وکدو سبز وسیر وفلفل دلمه ای مخلوط  

 

 می کنیم وتفت می دهیم .وآخر از همه نمک وفلفل وسویا

 

 سس را به مواد اضافه می کنیم .روی مواد کنجد را میریزیم

 

وخوب مخلوط می کنیم .

 

 

 

 

این غذا را می توان با نودل میل کرد .

 

بعضی ها این غذا را با سس تند دوست دارند که امتحانش

 

 ضرری نداره .

 

 


 
comment نظرات ()

 
خوراک ماهیچه شتر مرغ
نویسنده : نبوی - ساعت ۱٠:٠٧ ‎ق.ظ روز ۱۳۸٩/۱۱/٩
 

 

خوراک ماهیچه شتر مرغ

 

e859l2v2h360oxhwh21d.jpg

 

 

 

مواد لازم برای 4 نفر:

 

ماهیچه بدون استخوان شتر مرغ :400 تا 500 گرم

 

پیاز متوسط :2عدد

 

سیر :4 حبه

 

زرد چوبه :دو قاشق مربا خوری

 

فلفل سیاه :یک قاشق جای خوری

زیره سیاه :نصف قاشق چایخوری

روغن مایع سرخ کردنی :کمی

 

کره :25 گرم

 

طرز تهیه :

 

ابتدا پیاز ها را به صورت خلالی یا نگینی خرد کرده وبا سیر

 

 خرد شده وکمی روغن در قابلمه تفت می دهیم .سپس

 

 ماهیچه های خرد شده را هم کمی تفت می دهیم و

 

ادویه ها را اضافه می کنیم .با مقداری آب در روی شعله

 

 کم می گذاریم بپزد .زمان پخت گوشت شتر مرغ تقریبا

 

 مثل گوشت گوساله است یعنی حدود 3 تا 4 ساعت .

 

وقتی به زمان پخت نزدیک شدیم درب قابلمه را باز

 

 می گذاریم تا آب گوشت به یک لیوان تقلیل پیدا کند .

 

سپس گوشت ها وپیاز های پخته شده را از آب گوشت

 

 خارج کرده ودر ماهیتابه ای آن را با کره سرخ می کنیم .

 

سپس در ظرف سرو کرده وآب گوشت غلیظ شده را نمک

 

 

 وآبلیمو زده وروی گوشت ها می ریزیم .

 

می توان این غذا را با برنج وبدون برنج میل کرد .

 

نوش جان 

×××××××××××××××××××××××××××××××××

در جدول زیر مقایسه انواع گوشت های موجود در بازار آورده شده

که گوشت شتر مرغ کمترین میزان چربی وکلسترول را دارا

 می باشد وچون هورمونی به این حیوان زده نمی شود از تمامی

 گوشت ها سالم تر می باشد .

 

نوع گوشت

کلسیم

(میلی گرم)

 

کلسترول

(میلی گرم)

 

 

چربی

(گرم)

 

پروتئین

(گرم)

انرژی

(کالری)

شترمرغ

5

58

2

22

97

مرغ

13

73

3

27

140

بوقلمون

16

59

3

25

135

گاو

9

77

15

21

240

گوسفند

8

78

13

22

205

 

 


 
comment نظرات ()

 
کیک ساده با یک دستور قدیمی
نویسنده : نبوی - ساعت ۸:٤٢ ‎ق.ظ روز ۱۳۸٩/۱۱/۳
 

مواد لازم :

تخم مرغ :4 عدد

شکر :یک وسه چهارم لیوان

آرد :3 لیوان

روغن آب کرده :سه چهارم لیوان

پکینگ پودر :دو قاشق مربا خوری پر

وانیل :سر قاشق چایخوری

شیر :یک  ونیم لیوان

طرز تهیه :

قبل از شروع فر را در درجه 180 روشن کرده تا آماده پخت شود

ابتدا روغن را با شکر خوب زده  تا حدی که حالت نسبتا پفی

 پیدا کند .از طرف دیگر زرده وسفیده را از هم جدا کرده و

پکینگ پودر را با زرده خوب می زینیم تا این هم تقریبا پف

 کند .سپس مخلوط زرده را به مواد قبلی اضافه کرده وانیل

 را به آن اضافه می کنیم .شیر را کم کم به مواد اضافه کرده

وهم میزینیم سپس آرد را کم کم در داخل مواد الک کرده و

می ریزیم .بعد از مخلوط شدن آرد دیگر مواد را خیلی نباید زد .

مواد را کنار گذاشته وسفیده تخم مرغ را با همزن خوب بهم

 میزنیم به حدی که وقتی ظرف را واژگون کردیم از داخل ظرف

 نریزد .سپس سفیده ها را به آرامی با مواد قبلی مخلوط کرده

وخیلی آرام به حدی که پف ٱن نخوابد بهم میزنیم .

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

لیست فر از قبل آماده شده را که مناسب پخت کیک باشد

 را خوب چرب کرده وکف آن کمی آرد می پاشیم .مواد آماده

 شده را داخل لیست میریزیم وبا تکانهای دست صاف

می کنیم تا کیک کجی نداشته باشیم .

کیک را در طبقه دوم فر گذاشته وبه مدت نیم ساعت کیک

 پخته شده است ..

لیست کیک ما تقریبا 5 سانتیمتر ارتفاع دارد .شما می توانید

 این مقدار مواد را در ظرفی با ارتفاع بلاند تر ولی قطر کوچکتر

 وگرد تر بریزید

تقریبا با این مقدار مواد با قطر 5 سانتیمترتقریبا اندازه

کیک سُلی ،حدود 40 برش کیک بدست می آید .

شما می توانید به جای وانیل از پوست پرتقال رنده شده

 استفاده کنید .چرا که عطر بهتری دارد .

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

این یک دستور قدیمی کیک است که طعم خیلی خوبی دارد

وبرای عصرانه بچه ها مفید است .

این کیک را می توان به صورت ساده ویا تزیین شده استفاده کرد .

می توانید کیک را به دو قسمت تقسیم کرده وروی همدیگر

 قرار داده ووسط آن از انواع خامه ها استفاده کنید ورویش

را به سلیقه خودتان با انواع کرم های موجود تزیین کنید .


 
comment نظرات ()