تجربیات آشپزی من

لقمه چینی
نویسنده : نبوی - ساعت ۱٢:٥٧ ‎ب.ظ روز ۱۳۸٩/٦/۳٠
 

لقمه چینی

مواد لازم برای 15 عدد:

آرد: 250 گرم

آب جوش : به اندازه لازم

روغن مایع :یک قاشق مربا خوری

نمک: کمی

مواد داخل خمیر:

گوشت چرخ کرده :200 گرم

پیاز  یا پیازچه :2 قاشق غذا خوری نگینی خرد شده

گشنیز خورد شده :یک قاشق غذا خوری

سویا سس :2 قاشق غذا خوری

روغن مایع برای تفت دادن مواد :مقداری

کلم خرد شده خیلی ریز: 100 گرم

نمک وفلفل : مقداری

کنجد سفید:2 قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه :

آرد ونمک را در کاسه ای می ریزیم وآرام آرام به آن

 آب جوش اضافه می کنیم ودر همان حال با چنگال هم

 بهم می زنیم .آب جوش تا اندازه ای اضافه می کنیم

 که مواد شل نشود وحالت خمیری پیدا کند که بتوان

 با دست ورز داد .

مواد را وقتی سرد شد با دست ورز می دهیم تا خمیر

 یکدستی بدست آید .البته اگر موقع ورز دادن به دست

چسبید کف دست کمی آرد می پاشیم وبعد

 ورز می دهیم .روغن مایع را به خمیر اضافه کرده وباز

 هم ورز می دهیم ومواد را داخل کیسه نایلون به مدت

 یک ساعت می گذاریم در فضای آشپز خانه بماند .در

 این فاصله مواد داخل خمیر را  غیر از سویا سس وکنجد

 سفید ،مخلوط کرده وتفت می دهیم و آخر سر هم

 سویا سس وکنجد را به مواد اضافه  می کنیم .

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

پس از گذشت یک ساعت گلوله کوچکی به اندازه گردو

 از خمیر برداشته وروی آرد باز می کنیم چون خمیر

 فوق العاده نرم ولطیف است. سپس از مواد داخل آن

ریخته وبه صورت پیراشکی می پیچیم وسپس در

 قابلمه ای که در حال جوش است می ریزیم لقمه ها

بعد از یکی دو دقیقه به بالای آب می آیند .

 Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

 لقمه هارا روی آب کش می ریزیم وسپس در ماهیتابه در

روغن سرخ می کنیم به  طوری که سعی می کنیم

 یک طرف لقمه ها بیشتر سرخ شود تا شکل زیباتری

 پیدا کند .

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

لقمه ها با سویا سس طعم خوبی پیدا می کند البته

 با سس کچاب هم خوشمزه می شود .

 

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com


 
comment نظرات ()

 
گراتن قارچ ومرغ
نویسنده : نبوی - ساعت ۸:٤۸ ‎ق.ظ روز ۱۳۸٩/٦/٢٢
 

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

 

گراتن قارچ ومرغ

 

مواد لازم:

تخم مرغ دو عدد

سینه مرغ یک عدد

قارچ 100 گرم

 

فلفل دلمه ای قرمز وسبز :مقداری

ادویه ها شامل:آویشن ،زیره ، نمک،فلفل سیاه :مقداری

آرد سفید: یک قاشق غذا خوری

پنیر پیتزای رنده شده : مقداری

 

طرز تهیه :

 

ابتدا گوشت مرغ را با کمی پیاز وزردچوبه آب پز کرده وبعد

 از پخت آن را به تکه های کوچکتری قسمت می کنیم .

سپس قارچ ها را نیز خرد کرده و در روغن تفت

 می دهیم .گوشت مرغ را هم بعد از اینکه قارچ ها تفت

 خورد وآبش را از دست داد به آن اضافه کرده و فلفل

 دلمه ای های خرد شده وادویه ها را به آن ها اضافه

 کرده و مواد را از روی اجاق برداشته وبا دو عدد تخم مرغ

 مخلوط می کنیم  .سپس آرد را به آن اضافه کرده و در ظرف

 پیرکس  مستطیل شکلی روغن ریخته ومواد خوب مخلوط

 شده را داخل آن می ریزیم وداخل فر با درجه 150 تا 200

درجه در طبقه وسط قرار می دهیم .وقتی غذا پخته شد

 قبل از سرو غذا روی آن پنیر پیتزا ریخته وبرای یکی دو

 دقیقه داخل فر قرار می دهیم تا فقط پنیر به اصطلاح

 ذوب شود وگراتن  شکل ظاهری خوبی پیدا کند .

برای سرو آن را برش زده وسرو می کنیم .

 

نکته :

برای مزه بهتر می توان از پودر سوخاری هم برای داخل آن

 استفاده کرد .

اگر دوست داشتید می توان این غذا را با سس قرمز تند

 ومعمولی نوش جان کرد

 

اگر من می گویم پنیر پیتزا مقداری برای این است که من

 بسته های پنیر پیتزای رنده شده نیم کیلویی خریداری می کنم

 وبا چشم اندازه می کنم تا روی غذا سفید شود .

برای همین اندازه ندارد.

 


 
comment نظرات ()

 
کباب حسینی با ماهیچه
نویسنده : نبوی - ساعت ٢:٤٥ ‎ب.ظ روز ۱۳۸٩/٦/٤
 

مواد لازم


گوشت ماهیچه :300 گرم 

فلفل دلمه ای :یک عدد متوسط

گوجه فرنگی:دو عدد متوسط

پیاز :یک عدد بزرگ

فلفل سیاه :یک قاشق چایخوری

پودر کاری :یک قاشق چایخوری

سیخ چوبی حدود 20 عدد

طرزتهیه:

ابتدا ماهیچه ها را به عرض 2 سانت وطول 10 سانت

 برش زده و آنها را از طول به سیخ می کشیم .

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

 قابلمه ای که طول سیخها در آن جا شود یک ردیف

پیاز حلقه کرده ویک ردیف گوجه حلقه شده وچند 

حلقه فلفل دلمه ای می ریزیم ورویش گوشتهای

به سیخ کشیده شده .این کار را چند بار تکرار 

می کنیم تا گوشت ها تمام شود .سپس ادویه ها

 را به آن اضافه کرده وبا یک لیوان آب روی حرارت

 شعله پخش کن می گذاریم به آرامی با درب قابلمه

 بسته بپزد .پس از دو تا دوساعت ونیم غذای ما آماده

 است .قبل از سرو به غذا مقداری نمک وآبلیمو اضافه

کرده وسرو می کنیم

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

 

شما می توانید اگر طعم سویا سس را دوست دارید

 غذا را با سویا سس میل نمایید

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com


 
comment نظرات ()