تجربیات آشپزی من

کاسترول خمیری مرغ وبروکلی
نویسنده : نبوی - ساعت ٩:٤٢ ‎ق.ظ روز ۱۳۸٩/۸/٢٢
 

کاسترول خمیری مرغ وبروکلی

مواد لازم برای خمیر:

روغن یا کره آب کرده :نصف لیوان

آرد :حدود 3 پیمانه

شیر یا آب ولرم :یک لیوان

نمک:مقداری

پکینگ پودر :یک قاشق مربا خوری

شکر:یک قاشق سوپخوری

مواد لازم برای داخل خمیر:

پیاز متوسط :یک عدد

گوشت چرخ کرده :100 گرم

قارچ :6 عدد متوسط

کلم بروکلی:یک لیوان خرد شده

گوجه فرنگی :نصف لیوان خرد شده

مرغ پخته شده :نصف سینه مرغ خرد شده

پنیر پیتزا :200 گرم

سیر :یک تا دو حبه خرد شده

نمک ،فلفل ، زرد چوبه وزیره :به میزان لازم

زرده تخم مرغ :یک عدد

 

طرز تهیه خمیر :

ابتدا شیر یا آب ،شکر ونمک وروغن آب کرده را با هم

مخلوط کرده وپکینگ پودر وسپس آرد را کم کم به آن

اضافه می کنیم .وقتی خوب ورز داده شد   داخل

نایلون می کنیم ومی گذاریم یک ساعت یا بیشتر بماند .

برای تهیه داخل خمیر ابتدا پیاز های خرد شده را در مقدار

کمی روغن تفت می دهیم سپس گوشت چرخ کرده وادویه جات

 را با آنها تفت می دهیم .مرغ را از قبل پخته وبه تکه های

کوچکتر تقسیم می کنیم .کلم بروکلی ها را با مقداری نمک

 چند دقیقه ای می جوشانیم .همه مواد را غیر از پنیر پیتزا

مخلوط می کنیم .

وقتی خمیر آماده شد فر را روشن کرده  وخمیر را به

 دوقسمت تقسیم می کنیم وخمیر را با وردنه روی

 آرد پهن می کنیم.سپس لیست فر را برداشته وکمی چربش

 می کنیم وخمیر پهن شده را روی لیست پهن می کنیم .

ابتدا از پنیر پیتزا روی خمیر میریزیم وسپس از  مواد

روی آن می ریزیم .فقط توجه داشته باشید که تا لبه

خمیر یکی دوسانتی فاصله داشته باشد .

در مرحله بعد باز هم از پنیر پیتزا روی آن می ریزیم وقسمت دوم

خمیر را پهن می کنیم و روی مواد  می کشیم .چون لب خمیر

روی هم نمی چسبد می توان  اطراف خمیر را پیچی داد تا خمیر

 از هم باز نشود یا دست را کمی مرطوب کرد .

سپس دور خمیر را داخل لیست با خمیر بر می بریم واز

 اضافه های آن روی خمیر را به سلیقه خود تزیین می کنیم .

سپس زرده تخم مرغ را با قلمو روی آن می مالیم .با چاقو چند

 جای خمیر را شکاف سطحی می دهیم تا خمیر در زمان پخت

 ترک نخورد  وغذا را داخل فر به مدت 40 دقیقه یا کمتر با حرارت

 350 درجه می پزیم .البته باز هم می گویم به این زمان گفته

 شده ودرجه حرارت گفته شده اعتماد نکنید چرا که فر ها

ودر جه حرارت ها مختلف است .

با این خمیر میتوان پیتزا هم درست کرد .به این ترتیب که

  داخل ظرف پیتزا را چرب کرده واز همین مواد  داخل خمیر

 روی خمیر میریزیم وداخل فر قرار می دهیم وموقع سرو هم

 پنیر پیتزا رویش می ریزیم.  


 
comment نظرات ()

 
سالاد یونانی با کدو سبز
نویسنده : نبوی - ساعت ٩:٠۳ ‎ق.ظ روز ۱۳۸٩/۸/۸
 

 

سالاد یونانی با کدو سبز

مواد لازم :

کدو سبز :دو عدد

هویج :یک عدد

پیازچه :6 عدد

روغن زیتون :دو قاشق غذا خوری

شوید خرد شده:یک قاشق غذا خوری

نعناخرد شده:یک قاشق غذا خوری

پنیر فتا یا پنیر صبحانه خرد شده:یک چهارم لیوان

آب لیموترش :سه قاشق غذا خوری

سیر رنده شده:یک حبه

نمک وفلفل: به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا کدو سبز وهویج را با رنده درشت رنده می کنیم .

سپس پیاز چه خرد شده وسیر رنده شده را به مواد

 اضافه کرده ،سبزی های خرد شده را به آن می افزاییم .

سپس پنیر  خرد شده را نیز به مواد اضافه می کنیم

 و آخر از همه فلفل ونمک وروغن زیتون را به مواد

اضافه کرده ومخلوط می کنیم ودر ظرف سرو می نماییم .

سالاد را داخل یخچال گذاشته وبعد از یکی دو ساعت

 آماده مصرف است .قبل از سرو سالاد روی آن آبلیمو

ریخته بعد سرو می کنیم .

نکته:

اگر در منزل یکی از انواع سبزی های تازه مثل نعناع ویا

 شوید را نداشتید می توانید از خشک آن استفاده کنید.

 


 
comment نظرات ()

 
کیک ساندویچ
نویسنده : نبوی - ساعت ۸:٤٠ ‎ق.ظ روز ۱۳۸٩/۸/۱
 

کیک ساندویچ

 

مواد لازم:

نان تست برش نخورده:یک عدد

ژامبون :6 ورق

سس مایونز :4 تا 5 قاشق غذا خوری پر

خامه صبحانه :200 گرم

خیار شور  ورقه شده 3 عدد

گوجه فرنگی ورقه شده : 2 عدد

فلفل دلمه ای چند خلال باریک

جعفری خرد شده:یک تا دو قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

ابتدا دور تا دور نان تست برش نخورده را با چاقوی لیزری یا

 اره ای بزرگ می بریم .سپس آن را به 4 طبقه یا 5 طبقه

از طول برش می زنیم .

 

 

سپس سس مایونز را با خامه مخلوط کرده وبا قاشق یا چاقو

روی طبقه اول می مالیم تا مواد را به خودش بهتر بگیرد .از

 سس هم روی طبقه زیرین وهم روی طبقه بالایی به هر دو

طرف می مالیم تا مواد به آنه بچسبد .سپس به دلخواه مواد را

 در طبقات مختلف می چینیم .

من در طبقه اول ژامبون،

در طبقه دوم گوجه فرنگی وجعفری خرد شده در طبقه سوم

 هم دوباره ژامبون همراه با خیار شور وفلفل دلمه ای چیدم .

پس از اتمام کار با کف دست نان را کمی فشار می دهیم تا

 مواد داخل بهم بچسبد سپس از سس باقیمانده به اطراف نان

 مالیده ومدل کیک با سلیقه خود تزیین می کنیم .من برای

 رنگ صورتی کمی از اسانس خوراکی قرمز استفاده کردم .

خیار را هم با قالب شیرینی به صورتی که می بینید در

 آوردم .

 

سالاد شیکی شد که مناسب میهمانی هاست .


 
comment نظرات ()