تجربیات آشپزی من

میگوی پفکی
نویسنده : نبوی - ساعت ٩:٢۳ ‎ب.ظ روز ۱۳۸٩/٩/٢٢
 

 

میگوی پفکی

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

مواد لازم :

 30 عدد میگوی تمیز شده

تخم مرغ :یک عدد

آرد سفید :به میزان لازم

پودر گشنیز :نصف قاشق چایخوری

فلفل سیاه :یک قاشق چای خوری سر صاف

پکینگ پودر :نصف قاشق چایخوری

شیر :یک استکان کوچک

پودر کاری:یک چهارم قاشق چایخوری

نمک: به میزان لازم

روغن مایع سرخ کردنی: به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدامیگو های تمیز شده را خوب میشوییم .باید توجه

 

داشت با این که میگوهای بیرون بسته بندی وتمیز

 است ولی قبل از شستن آنها باید رگ سیاه پشت

 میگو را نیز با چاقو با برش کوچکی در آورد .سپس

 میگو ها را خوب شسته و داخل تنظیف خشک

می کنیم .از طرف دیگر تمام مواد گفته شده غیر از

 روغن ومیگو را با هم مخلوط کرده ومایع یا خمیر

 نسبتا غلیظی بدست می آید .که این مواد نباید

 شل یا خیلی سفت باشد برای جبران  شل شدن

 میتوان از آرد وبرای جبران سفتی می توان از مقدار

 کمی شیر استفاده کرد .مواد را برای حدود یک ربع

 داخل یخچال می گذاریم . از داخل یخچال خارج کرده

 ومیگو ها را داخل آن می ریزیم وخوب مواد باید به

 میگوها آغشته شود .سپس روغن را داخل کاسه

 یا سرخ کن که حجم بیشتری روغن به خود بگیرد

را داغ کرده ومیگو ها را داخل آن سرخ می کنیم .

 

میگو ها را بنا به سلیقه می توان با انواع سسها میل

 کرد .

نوش جان


 
comment نظرات ()

 
سوپ چغندر
نویسنده : نبوی - ساعت ٩:٠٧ ‎ق.ظ روز ۱۳۸٩/٩/٩
 

 

سوپ چغندر

مواد لازم:

چغندر رنده شده : یک لیوان

روغن مایع :3 تا 4 قاشق سوپ خوری

هویج رنده شده:نصف لیوان

سیب زمینی رنده شده :نصف لیوان

قرص عصاره مرغ :یک عدد

سرکه :2 قاشق سوپ خوری

ماکارونی فرمی برنجی یا آلفابت  : 4 قاشق غذا خوری

خامه :مقداری

فلفل :به میزان لازم

آب :به میزان لازم

آرد سفید یا ذرت :یک قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه :

ابتدا چغندر های رنده شده را در قابلمه مناسب با روغن مایع

 

تفت می دهیم سپس به ترتیب هویج وسیب زمینی وسرکه

 را اضافه کرده وبعد عصاره مرغ وفلفل را با  مقداری آب اضافه

 کرده می گذاریم مواد بجوشد و با شعله کم مواد پخته شود .

در مرحله آخر هم ماکارونی ها را به مواد اضافه کرده و

می گذاریم سوپ جا بیفتد .در مرحله آخر برای اینکه سوپ

 کمی غلیظ تر شود آرد را در مقداری آب حل کرده وداخل

 سوپ می ریزیم .بعد از سرو غذا می توان روی آن بنا به

 دلخواه خود مقداری خامه یا ماست چکیده یا ماست ساده

 ریخت .استفاده از جعفری اختیاریست .

 

این سوپ تقریبا یک ونیم ساعت پختش بیشتر طول

 نمی کشد وفوق العاده خوشمزه است .

به جای ماکارونی ریز می توان از رشته سوپی نیز استفاده

 کرد .

 


 
comment نظرات ()