تجربیات آشپزی من

رولت کوکو سبزی
نویسنده : نبوی - ساعت ۱۱:٥٧ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٠/۱٠/٢٠
 

     رولت کوکو سبزی

مواد لازم :

سبزی کوکو 400 گرم

سیر: 3 حبه

آرد :یک قاشق غذا خوری

کالباس :10 ورق

زرشک :دو قاشق غذا خوری

گردو :مقداری

فویل آلومینیوم

تخم مرغ :4 عدد

پنیر پیتزا :50 گرم

نمک وفلفل وزرد چوبه :به میزان لازم .

طرز تهیه :

ابتدا سبزی کوکو را خوب خرد می کنیم .خرد کردن سبزی

 کوکو باید خیلی بیشتر از سبزی قورمه سبزی باشد .

من خودم با دستگاه یک دو سه سبزی کو کو را خرد می کنم .

سه حبه سیر را درون آن رنده کرده وتخم مر غ ها را درون آن

 شکسته وادویه جات را اضافه کرده وخوب هم میزنیم .

 سپس آرد را به مواد اضافه کرده وباز هم هم می زنیم .

سینی فر (البته نه خیلی بزرگ ) را برداشته وته آنرا چرب

کرده وفویلی داخل آن پهن می کنیم وداخل فویل را

هم چرب می کنیم .سینی را داخل فر با دمای 170 درجه

 در طبقه دوم قرارداده وحدودا ده دقیقه زمان لازم است

 تا کوکو پخته شود .البته این زمان بسته به فر شماست .

همین که با سر چاقو زیر کوکو را نگاه کنیم وببینیم اگر پخته

شده زما ن پخت کافیست .

 

سپس کاغذ فویل دیگری روی کوکو سبزی گذاشته وکوکو

 را برعکس می کنیم .کوکو داخل فویل جدید قرار می گیرد .

 

سپس روی آن را با ورقه ژامبون وزرشک و

 

گردوی خرد شده وپنیر پیتزا می پوشانیم .من چون پنیر پیتزای

 ورقه ای نداشتم این کار را با پنیر رنده شده انجام دادم

که نتیجه فرقی نکرد .

مرحله مهم آن رول کردن کوکو می باشد .وآن به این

 صورت است که کوکو را با فویل کمی  رول می کنیم .سرتا سر

 رول را فشاری وارد کرده ودوباره با فویل آزاد شده به رول کردن

 کوکو ادامه می دهیم وبعد از هر رول کردن فشاری به سر تا سر

 رولت وارد کرده وصاف می کنیم تا مرحله آخر که با فشاری

 درب آلومینیوم را می بندیم ورولت را مثل شکلات در می آوریم .

 

بعد از آن به مدت ده دقیقه دیگر داخل فر می گذاریم تا پخته شود .

از فر خارج کرده همین که کمی سرد تر شد آن را برش

 زده ونوش جان می کنید .

 

 


 
comment نظرات ()

 
شارلوت انار (برای 6 نفر )
نویسنده : نبوی - ساعت ٩:٠۱ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٠/۱٠/٥
 

 

 

 

شارلوت انار  (برای 6 نفر )

 

مواد لازم:

شربت انار :3 قاشق غذا خوری

نشاسته ذرت :3 قاشق سوپ خوری

پودر ژلاتین:یک قاشق سوپ خوری

شیر سرد : 2 ویک چهارم پیمانه

شکر: 3 قاشق سوپ خوری

گلاب :یک قاشق غذا خوری

هل یا عرق هل :کمی

فافا رول یا کیک رول بسته بندی :یک بسته ونصفی

سلفون :مقداری

دانه انار :مقداری

طرزتهیه :

با توجه به فصل انار این دسر حسابی می چسبه ودرست

 کردنش هم خیلی آسونه و شکل وشمایل زیبایی هم داره .

البته این دستور دسر رو از جایی خوندم ولی اندکی تغییرات

بهش دادم .

ابتدا ظرف مناسب شارلوت  را که شبیه گلدان است را

برمی داریم .البته من چنین ظرفی نداشتم برای همین در

 ظرف پیرکس دایره ای کوچک درست کردم .

ابتدا با سلفون داخل ظرف را می پوشانیم وخوب سلفون

را به ظرف می چسبانیم ...

سپس در ظرف دیگری پودر ژلاتین را با یک چهارم لیوان

 شیر سرد مخلوط کرده وخوب هم می زنیم تا حالت

 سفت تری پیدا کند سپس ظرف را روی بخار آب کتری

 یا سماور می گذاریم تا ژلاتین درون شیر خوب حل شود .

سپس نشاسته را با مقداری آب سرد حل کرده وشیر

 سرد وشکر وشربت انار وگلاب وهل را به مواد اضافه

می کنیم وروی شعله کم  می گذاریم و بهم می زنیم

تا مواد  از فرنی سفت تر شود . ژلاتین آماده شده را

داخل آن می ریزیم .مواد را در جای خنکی قرار داده تا

 خنک وسرد شوند . مقداری دانه انار را به مواد اضافه کرده .

از طرفی کیک رولتی را به ضخامت تقریبا یک سانتی متر

برش زده وداخل ظرف پیرکس روی دیواره ها وکف آن

می چینیم وهمه جایش را خوب پر می کنیم .سپس

مواد آماده شده را روی آن می ریزیم ورویش را

چند دانه ای رولت می گذاریم .

 

 

ظرف را در یخچال قرار داده وبعد از دو ساعت شارلوت

 ما آماده است .

شارلوت را در ظرف پذیرایی وارونه کرده وسلفون را

به آرامی از دورش جدا می کنیم .

نکته :

می توانید به جای شربت انار از یک چهارم پیمانه

آب انار استفاده کنید ولی به جای سه قاشق شکر

 از 5 قاشق شکر باید استفاده کنید .


 
comment نظرات ()