تجربیات آشپزی من

بشقاب داغ 2 عدد
نویسنده : نبوی - ساعت ۸:٢۱ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٠/۱٢/۱٧
 

بشقاب داغ

مواد لازم

سیب زمینی ورق شده وسرخ شده : 2عدد

ظرف فویل :دو عدد

کالباس خلال شده :10ورق

سوسیس خرد شده :2 عدد

گوشت چرخ کرده :150 گرم

÷یاز خلالی وسرخ شده :یک عدد

ادویه پیتزا ولازانیا:مقداری

آویشن وفلفل :مقداری

سس کچاپ :به میزان لازم

فلفل دلمه ای خرد شده  :یک عدد

پنیر پیتزا موزارلا دالیا: یک بسته 180 گرمی

 

طرزتهیه :

 

ابتدا پیاز سرخ شده وگوشت را مخلوط کرده وتفت می دهیم .

داخل ظرف فویل سیب زمینی های سرخ شده را می چینیم

 وروی آن کمی سس می ریزیم .

سپس مواد آماده

را مثل گوشت سرخ شده ,کالباس وسوسیس وفلفل

 دلمه ای را روی سیب زمینی ها می ریزیم .

در لابلای

 مواد از ادویه جات گفته شده نیز استفاده می کنیم .

روی مواد سس می ریزیم وروی آن پنیر پیتزا

 وسپس

 رویش را با کاغذ فویل پوشانده وبا چاقو چند برش

کوچک روی فویل ایجاد می کنیم 

 سپس داخل فر

 طبقه دوم با درجه حرارت 150 درجه سانتی گراد به

مدت تقریبا 15 دقیقه قرار می دهیم .

نکته :

شما می توانید به جای سیب زمینی برش خورده

 وسرخ شده از چیپس سیب زمینی ساده یا فلفلی

 استفاده کنید ووقتی کف ظرف چیده شد روی آن

 سس کچاپ بریزید .کمی طعم متفاوت تری پیدا

 می کند

 


 
comment نظرات ()

 
پیتزا ترکی اصل
نویسنده : نبوی - ساعت ۸:۳٦ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٠/۱٢/٩
 

 

 

پیتزا ترکی  برای 3 عدد

مواد لازم برای خمیر پیتزا

 

آرد :300گرم

روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری

نمک: یک قاشق چایخوری

خمیر مایه :یک ونیم قاشق غذاخوری

شکر :نصف قاشق چایخوری

آب ولرم :یک استکان

طرف فویل :3 عدد

 طرز تهیه خمیر :

 

ابتدا آب ولرم را با خمیرمایه مخلوط کرده وبقیه مواد

 را هم در ظرف مخلوط کرده وخمیر مایه را به آن اضافه

می کنیم .ورز دادن این خمیر خیلی مهم است .انتظار

یک خمیر نرم نداشته باشید .ولی خمیر را می توان بعد از

 اینکه مقداری ورز داد ومواد خوب با هم ترکیب شد ,آنها

را به سه قسمت تقسیم کرد وهر قسمت را جدا گانه

 ورز داد .در این صورت کار ورز دادن خیلی راحت تر

می شود ومواد خوب با هم مخلوط می شوند .

برای 3 ساعت خمیر را داخل کیسه نایلون در

 یخچال قرار می دهیم .

 

مواد لازم برای روی پیتزا :

 

گوشت چرخ کرده :250 گرم

رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذا خوری پر

جعفری خرد شده :3 قاشق غذا خوری

پیاز متوسط وخرد شده :یک عدد

پنیر فتا :به مقدار لازم

نمک وفلفل وآویشن :به مقدار لازم

ادویه پیتزا : یک قاشق چایخوری

طرز تهیه :

ابتدا پیاز ها را با مقداری روغن سرخ کرده وگوشت هارا

 با آن تفت می دهیم وادویه جات ورب را به آن اضافه

 کرده وآخر سر هم جعفری را به آن اضافه می کنیم .

 

طرز تهیه پیتزا :

 

بعد از سه ساعت مواد را از داخل یخچال خارج کرده و

 هر قسمت را با وردنه نازک وپهن می کنیم .

ظرف فویل را برداشته وکمی روغن مایع کف آن

 می ریزیم وچرب می کنیم .

خمیر باز شده را داخل ظرف پهن می کنیم .

از مواد رویه پیتزا روی آن میریزیم .

توجه داشته باشید مواد رویه فقط همین که سطح

پیتزا را بپوشاند کافیست .لازم نیست مقدار زیادی از

 مواد روی آن بریزیم .

پنیر فتا را در برشهای کوچک روی آن می چینیم .سپس

روی ظرف را با فویل پوشانده وبا چاقو چند برش روی فویل

 ایجاد می کنیم .

سپس در داخل فر طبقه دوم با حرارت 150 درجه سلسیوس

قرار می دهیم .تقریبا ده تا یک ربع زمان پخت است ولی

 باز هم بستگی به فر شما دارد .

نوش جان

 

 

 


 
comment نظرات ()

 
دسر کاسترد وژله برای 15 تا 20 نفر
نویسنده : نبوی - ساعت ٦:۳٩ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٠/۱٢/٢
 

 

دسر کاسترد وژله  برای 15 تا 20 نفر

 

این دسر یکی از آسانترین ژله هاییست که میشه درست کرد

 با تشکر از مریم بانو که این ژله رو به یاد من آورد وهوس

 کردم بار دیگر برای وبلاگم درستش کنم .

 

مواد لازم :

کاسترد :5 قاشق غذاخوری سر پر

شیر :یک کیلو

شکر :5 قاشق غذاخوری

موز :مقداری

ژله شاتوت :2 بسته

 

طرز تهیه :

 

ابتدا 12 قاشق از شیر سرد را برداشته وبا 5 قاشق

کاسترد خوب مخلوط کرده وبهم می زنیم .سپس بقیه شیر

 را می جوشانیم ووقتی جوشید ،شکر را به آن اضافه کرده

بهم می زنیم زیر شعله را کم می کنیم .سپس مخلوط

کاسترد وشیر را در حالی که بهم میزنیم ،داخل شیر جوشیده

میریزم وخوب بهم می زنیم تا صاف ویکدست وسفت شود .

داخل قالب را کمی با آب سرد شسته وآبش را خارج کرده

 وکاسترد را درون آن می ریزیم ..صبر می کنیم تا سرد

شود وبرای مدت دو ساعت داخل یخچال می گذاریم .

بعد از دو ساعت دو بسته ژله را با روشی که روی خود

 بسته نوشته آماده می کنیم به این ترتیب که ابتدا

دو بسته را در دو لیوان آب جوش حل کرده وخوب بهم

 می زنیم تا جایی که مایعی شفاف بدست آید سپس

دو لیوان آب سرد داخل آن می ریزیم .

ژله آماده شده را می گذاریم سرد شود .

روی کاستر دهای داخل قالب موز های حلقه شده

 را می چینیم .

سپس از ژله های سرد شده  چند قاشقی روی موز ها

ریخته  تا موزها خودش را بگیرد .برای مدت نیم ساعتی

 داخل یخچال قرار می دهیم .

سپس بقیه ژله خنک شده را روی موز ها ریخته

 وقالب را داخل یخچال می گذاریم ..

 

تقریبا بعد از دو سه ساعتی ژله آماده است .

برای در آوردن ژله از قالب ،داخل قابلمه بزرگی که از قالب

ژله بزرگتر باشد مقداری آب گرم ونه جوش ،می ریزیم

وقالب را یکی دو دقیقه داخل آب گرم گذاشته ووقتی

احساس کردیم دسر از قالب جدا شده است ،ظرف مورد

 نظر را روی قالب گذاشته وقالب را وارونه می کنیم .سپس

 برای چند دقیقه ای داخل یخچال گذاشته سس تزیین

 وآماده سرو کردن می باشد .

شما می توانید در ابتدا ژله را درست کرد وداخل قالب

 ریخت به این ترتیب در پایان کار ژله روی کار قرار می گیرد

 که آن هم منظره جالبی دارد .

نوش جان  

 

 

 


 
comment نظرات ()