تجربیات آشپزی من

کروکت گوشت
نویسنده : نبوی - ساعت ٦:٠٩ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٠/٢/۱۸
 

 

کروکت گوشت

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

 

مواد لازم برای 12 تا 15 کروکت:

برنج دمی له شده :1.5 لیوان

گوشت چرخ کرده ترجیحا بدون چربی:250 گرم

پیاز رنده شده :یک عدد

تخم مرغ :2 تا 3 عدد

نمک وفلفل :به میزان لازم

 

آرد سفید :نصف لیوان

آرد سوخاری :نصف لیوان

 

روغن برای سرخ کردن :به میزان لازم

 

آرد سیب زمینی :4 قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه :

ابتدا گوشت را با برنج های دمی له شده وپیاز رنده شده

 ونمک وفلفل ویک عدد تخم مرغ مخلوط کرده وخوب ورز

 می دهیم .سپس آرد سیب زمینی را به مخلوط اضافه

 کرده ونمک وفلفل را به آن می افزاییم .

سپس از مواد به اندازه یک نارنگی برداشته وآن

 را لوله کرده وابتدا در آرد سفید وسپس در تخم مرغ زده

شده وبعد در آرد سوخاری می غلتانیم و سپس در روغن

 سرخ می کنیم .حرارت روغن باید ملایم باشد تا کروکت ها

 نسوزد. 


 
comment نظرات ()