تجربیات آشپزی من

کاپ کیک در ظروف سیلیکونی
نویسنده : نبوی - ساعت ۸:۱۱ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/٤/۱۸
 

 

کاپ کیک در ظروف سیلیکونی

مواد لازم برای 20 تا25 عدد کیک

آرد سفید شیرینی:دو نیم فنجان

شکر:1.5 فنجان

کره یا روغن :200 گرم

وانیل :یک چهارم قاشق چایخوری

پکینگ پودر:یک قاشق مربا خوری

جوش شیرین :یک دوم قاشق مربا خوری

پوست لیمو ترش یا پوست پرتقال :یک قاشق چایخوری

تخم مرغ :4 عدد

ماست :یک لیوان

طرز تهیه:

ابتدا کره وشکر را با همزن خوب زده تا سفید شود .سپس

 ماست را با جوش شیرین وپکینگ پودر ووانیل وپوست

پرتقال مخلوط کرده وکنار می گذاریم .زرده را با همزن

می زنیم تا بوی بدش گرفته شود سپس به مخلوط شکر

وکره اضافه کرده ماست را به مواد اضافه می کنیم .

سپس آرد را کم کم داخل مواد الک کرده وهم می زنیم

 ولی نه با شدت سپس سفیده خوب زده شده وکف کرده

 را به مواد اضافه کرده وآرام بهم می زنیم تا کف داخل مواد

نخوابد .قالب سیلیکونی را برداشته کمی داخل هر کدام

 را چرب می کنیم واز مواد به اندازه یک قاشق ونیم

می ریزیم که تقریبا از ارتفاع نصف قالب کمتر می شود .

Image Hosted by Free Picture Hosting at www.iranxm.com

قالب ها را داخل فر از قبل گرم شده در طبقه دوم قرار می دهیم با

درجه 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 30 دقیقه .بعد از 20 دقیقه

چاقو را داخل مواد فرو می کنیم اگر مواد به چاقو نچسبید کیک پخته

است .جدا کردن از قالب هم خیلی راحت است .

Image Hosted by Free Picture Hosting at www.iranxm.com

نکته :

 

اگر بخواهید کیک ها به صورت ساده سرو شود می توانیم دو قاشق از

 

مواد کیک را با کاکائو مخلوط کرده وروی کیک بریزیم .

ویا می توانیم بعد از سرد شدن آن را با روش های مختلف تزیین کرد .

 

 Image Hosted by Free Picture Hosting at www.iranxm.com

 


 
comment نظرات ()

 
:اردور تخم مرغ
نویسنده : نبوی - ساعت ۱۱:۳۱ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/٤/٥
 

 

اردور تخم مرغ

 

مواد لازم:

 

تخم مرغ آب پز شده ی سفت :5 عدد

خیار شور :دو عدد

گوجه فرنگی :یک عدد

سس مایونز :یک قاشق غذا خوری

کالباس خرد شده :یک قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه:

 

ابتدا تخم مرغ های آب پز شده را از درازا به دو نیم کرده

 وزرده ی وسط هر کدام از نیمه ها را به آرامی خارج کرده

 ودر ظرفی جداگانه با مواد لازم گفته شده مخلوط کرده و

سفیده ها را از این مواد پر می کنیم .

 Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

 

نکته:

برای پر کردن سفیده ها می توان از مخلوط زرده ی پخته شده

وجعفری خرد شده همرا با پنیر بی نمک نیز پر کرد .یا می توان از

 تن ماهی همراه با سس مایونز وجعفری خرد شده وآبلیمو ونمک

 نیز پر کرد .

 


 
comment نظرات ()