تجربیات آشپزی من

میوه های نارگیلی
نویسنده : نبوی - ساعت ٦:٢٠ ‎ق.ظ روز ۱۳٩۱/۱/۳٠
 

 

میوه های نارگیلی

 

مواد لازم :

پودر نارگیل :یک لیوان

شکر نصف لیوان

گلاب :مقداری

پودر هل یا عرق هل :مقداری

اسانس های رنگی خوراکی در رنگ های نارنجی وسبز وزرد وقرمز

خلال پسته

 

طرز تهیه :

ابتدا پودر نارگیل را همراه با شکر آسیاب کرده ومقداری گلاب

 داخل آن می ریزیم وخوب ورز می دهیم .هل ساییده یا عرق

 هل را نیز کمی اضافه کرده وخوب ورز می دهیم .منظور

 از مقداری گلاب در حد یکی دو قاشق است که فقط 

 در مواد چسبندگی ایجاد کند .همین که مواد نرم شد و

توانستیم با آن شکلهای مختلف میوه در سایز کوچک

 درست کنیم کافیست دیگر گلاب نمی ریزیم .

مواد را به چند قسمت  تقسیم کرده وبا چند قطره اسانس

 رنگ می کنیم .سپس شکل میوه های مختلف را درست

کرده وداخل شکر می غلتانیم .

این میوه ها حتما باید در ظرف در بسته نگهداری شود .

چون خشک می شود.فقط موقع پذیرایی در ظرف چیده شود .

نوش جان .


 
comment نظرات ()

 
بیسکوییت مربایی (تقریبا 80 تا 90 عدد )
نویسنده : نبوی - ساعت ۸:٥٢ ‎ق.ظ روز ۱۳٩۱/۱/٢٠
 

 

 

بیسکوییت مربایی  (تقریبا 80 تا 90 عدد )

 

مواد لازم :

تخم مرغ :4 عدد

آرد :2.5 لیوان

کره وروغن آب کرده :300 گرم

شکر: 130 گرم

وانیل :یک قاشق چایخوری سر صاف

مربا یا مارمالاد :به میزان لازم

آرد برای مخلوط کردن با خمیر در مراحل آخر :به میزان لازم

خلال پسته :مقداری

طرز تهیه :

 

ابتدا 2.5 لیوان  آرد را الک کرده ووسط آن را گود کرده

 ومخلوط کره وروغن وتخم مرغ ووانیل را داخل آن

ریخته وخوب ورز می دهیم .خمیر بسیار نرمی

 بدست می آید .ولی کمی بدست می چسبد .

برای دو ساعتی خمیر را داخل کیسه نایلونی  داخل

 یخچال گذاشته وکمی به خمیر استراحت می دهیم .

پس از این مدت مقداری از خمیر را روی سطحی

آرد پاشیده وبا وردنه ورز می دهیم .اگر دیدیم خمیر

 باز هم به دست می چسبد کمی قبل از باز کردن

با وردنه به آن آرد اضافه می کنیم .این خیلی نباید

 باشد تا خمیر خیلی سفت نشود ..خمیر را به قطر

 نیم سانت یا کمتر باز کرده وبا قالب به طرح دایره

 یا گل  قالب می زنیم .

توجه کنید که نصفی از خمیر ها باید بعد از اینکه قالب

 خورد باید با انگشتانه  در وسط آن سوراخی ایجاد

 کرد .چراکه بیسکوییت مربایی ما دو طبقه است .

فر را از قبل در دمای 180 درجه گرم کرده وبدون اینکه

 سینی فر احتیاج به چرب کردن باشد ،خمیر های

 قالب زده را داخل آن می چینیم ودر طبقه وسط فر

 به مدت 15 دقیقه می پزیم .

بعد از سرد شدن

 شیرینی ها ،روی شیرینی قالب زده مربا مالیده

 وشیرینی وسط حفره ایجاد شده را روی آن قرار

 می دهیم ومیتوان خلال پسته هم برای زیبایی کار

 روی آن قرار داد .

میتوانید  قبل از گذاشتن شیرینی ها روی همدیگر

 روی قالب رویی کمی پودر قند پاشیده وبعد

 مراحل دیگر را تکرار کنید .

  


 
comment نظرات ()