تجربیات آشپزی من

کوکو شیرین مشهدی
نویسنده : نبوی - ساعت ٥:٥٠ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۳/٢۸
 

 

مواد لازم :

سیب زمینی متوسط آب پز شده :2 عدد

تخم مرغ :2 عدد

زعفران :مقداری

آرد سیب زمینی :یک قاشق غذا خوری

پکین پودر: نصف قاشق مربا خوری

آرد ذرت :کمی

طرز تهیه :

ابتدا سیب زمینی های پخته شده را پوست کنده ورنده ریز

می کنیم .سپس

 تخم مرغ هارا با سیب زمینی ها خوب مخلوط کرده وبقیه مواد

 را به آناضافه می کنیم .

 

مثل بقیه پخت انواع کوکو ؛ مواد را داخل ماهیتابه ای که

روغن را داغکردیم می ریزیم .هرچه ماهیتابه کوچکتر باشد قطر

 کوکو بالطبع بیشترخواهد بود .

 

اگر ظرف تفلون مستطیلی داشته باشید کوکو

شکیل تر وزیبا تر خواهد بودوبرش ها را به شکل مربع

می توان زد .

 

بعد از اینکه یک طرف کوکو پخته شد کوکو را برش زده و

بر می گردانیم تا رویدیگر کوکو پخته شود .

 

در این فاصله شیره روی کوکو را درست می کنیم .

مواد لازم برای شیره روی کوکو :

شکر :10 قاشق

آب :15 قاشق

گلاب :یک قاشق غذا خوری

زعفران :مقداری

طرزتهیه شیره :

مواد را داخل قابلمه ای میریزیم و می گذاریم کمی بجوشد

 سپس شیره را روی کوکو ریخته ودرب ماهیتابه را می بندیم

 کمی که کوکو سرد شد

 

 آماده سرو است .البته این کوکو هم به صورت پیش غذا و

دسر وبه صورتسرد وگرم قابل سرو است .

 

در مشهد در میزهای باز کوکو شیرین پای ثابت میز است .

نوش جان . 


 
comment نظرات ()

 
لقمه مرغ وسوسیس با دور چین مخصوص
نویسنده : نبوی - ساعت ۱۱:۳٠ ‎ق.ظ روز ۱۳٩۱/۳/٢
 

 

لقمه مرغ وسوسیس با دور چین مخصوص

 

مواد لازم برای 5 عدد لقمه

 

سینه کوچک برش خورده مرغ :5 تکه

کوکتل گوشت یا مرغ  :2 عدد

خلال سیب زمینی :2 قاشق غذا خوری

پنیر پیتزا :2 قاشق غذا خوری

نمک و زعفران :مقداری

 کنسرو ذرت : نصف لیوان

جعفری ،گشنیز وریحان خرد شده :2 قاشق غذا خوری

آرد ذرت ،2 قاشق مربا خوری

خامه :2 قاشق مربا خوری

 خلال دندان :مقداری

قارچ :6 عدد

 

طرز تهیه :

ابتدا سینه مرغ را به قطعات کوچکتر برش زده وداخل کیسه فریزر کمی با

بیفتک کوب می کوبیم تا پهن شود .

 

سپس کوکتل یا سوسیس را برشهای

عمودی به ارتفاع قطعه مرغ می زنیم ورویش کمی پنیر پیتزا ومخلوط

سبزیجات خرد شده وکمی خلال سیب زمینی ونمک وکمی پودر زعفران

 می پاشیم .

سپس  سینه مرغ را لوله کرده وخلال دندان را همان طور که

 در شکل می بینید یعنی به صورت موازی با خود لقمه داخل گوشت

 فرو کرده ودر روغن داغ در ظرف تفلون با حرارت کم سرخ می کنیم .

برای دورچین ابتدا بقیه سوسیس های  برش خورده باقیمانده را در

 مقداری روغن تفت داده قارچ های برش خورده وذرت را به آن اضافه کرده

کمی تفت می دهیم .سپس آرد ذرت را در  کمی آب سرد حل کرده وخامه

 را به آن افزوده وداخل مواد دور چین می ریزیم وآخر از همه هم کمی مخلوط

سبزیجات خرد شده وکمی نمک به آن اضافه می کنیم .

خوبی این غذا این است که خیلی سریع آماده می شود .البته می توان

 به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی مورد استفاده قرار گیرد .

نوش جان  


 
comment نظرات ()