تجربیات آشپزی من

چای به یا دمنوش به
نویسنده : نبوی - ساعت ٩:٤٧ ‎ق.ظ روز ۱۳٩۱/٩/٢٥
 

چای به یا دمنوش به

 

mtyglo7osfg4il1hi2nb.jpg

 

شاید باورتون نشه ولی با یه دونه به تا چند روز یک چای

 خوشمزه ودلچسب خواهید داشت .

مواد لازم :

به :یک عدد

طرز تهیه :

ابتدا به را با پوست در دستگاه غذا ساز ریخته وخرد

 می کنیم .اگر دستگاه غذا ساز نداشتید با رنده درشت

با پوست رنده کنید .

سپس به ها را در ظرفی ریخته وروی مکان گرمی مثل بخاری

 یا شوفاژمی گذاریم تا خشک شود.

 

 

rn30tvpab9hox13ves80.jpg

سپس به ها را در ماهیتابه ای روی گاز بو داده تا به ها

به رنگ قهوه ای نسبتا تیره در بیاید .

 

 

mjvukogi62yoq3yi5r6a.jpg

در حال تفت دادن به ها باید مدام به ها را بهم زد تا نسوزد

 وبوی سوختگی نگیرد .

به همین راحتی چای به ما آماده می شود .

چای را را به روش چای معمولی دم کنید وبگذارید مدت

بیشتری دم بکشد .بعد از دم کشیدن یک چای خوشرنگ به

شما می دهد که اصلا با چای معمولی فرق نمی کند

 فقط سالم تر است وبوی دلنشین تری دارد .

اگر دوست داشته باشید با نبات یا شکر هم خوشمزه

می شود .چرا که طعم تلخی چای را ندارد .

 

rn5l9zngutdo2vxe8xew.jpg

 

نوش جان


 
comment نظرات ()

 
ژله بستنی پوست پرتقالی
نویسنده : نبوی - ساعت ۱٢:٠٢ ‎ق.ظ روز ۱۳٩۱/٩/٢٠
 

 

ژله بستنی پوست پرتقالی

 

 

5vpr795ab62m8mkrlfui.jpg

 

مواد لازم :

ژله آماده ترجیحا پرتقالی :یک بسته

بستنی لیوانی کوچک :یک عدد

آب :دو سوم لیوان

پوست پرتقال نیمه شده :سه عدد (یعنی سه تا نیمه )

 

 

c9krywp8inkozodntaxp.jpg

طرز تهیه :

در ابتدا بستنی را از فریزر خارج کرده وکمی در دمای

آشپزخانه قرار می دهیم .

 

سپس پرتقال ها را چه از عرض وچه از طول به دونیم

می کنیم .با دقت مغز پرتقال را از داخلش خارج کرده

تا پوست پرتقال آسیب نبیند .

 

r8jnhdvvfw6floakzhra.jpg

 

 

 آب را داخل ظرفی می گذاریم بجوشد وپودر ژله را داخل

 آن حل می کنیم .وقتی خوب حل شد بستنی را

 داخل مواد ژله حل می کنیم وبهم می زنیم . بعد از

مخلوط کامل آن را داخل پوست های پرتقال می ریزیم ..

 

 

lzgucyf0cnjsso8ihbfe.jpg

این هم ژله ای که با  پودر ژله توت فرنگی درست کردم

 

 


 
comment نظرات ()

 
خورش آلو اسفناج با مرغ
نویسنده : نبوی - ساعت ۸:٢٥ ‎ق.ظ روز ۱۳٩۱/٩/٩
 

 

خورش آلو اسفناج  با مرغ


اسفناج :250 گرم

آلوبخارا  :20 تا یا بیشتر که به درشتی آلو بستگی دارد

گوشت مرغ :چند تکه به دلخوا ه سینه یا ران

پیاز نگینی خرد شده :یک عدد

سیر :2 حبه خرد شده

فلفل وزرد چوبه :مقداری

طرز تهیه :

ابتدا مرغ را با پیاز خرد شده ودو حبه سیر خرد شده

وفلفل وزرد چوبه آب پز می کنیم .در این فاصله آلو ها

را پس از شستشوی اولیه با آب گرم خیس می کنیم و

اسفناج ها را خرد کرده ودر مقداری روغن تفت می دهیم .

تا آب اسفناج ها گرفته شود .البته احتیاج نیست که

 خیلی تفت دهیم چون این غذا یک غذای نسبتا سالمی

محسوب می شود حیف است که با تفت زیاد خواص این غذا

را کم کنیم .

در نیم ساعت مانده به پخت اسفناج های سرخ شده و آلو ها

 را به مرغ اضافه کرده و می گذاریم تا غذا جا بیفتد وآلو ها

واسفناج ها پخته شود .قبل کشیدن غذا مقداری نمک وآبلیمو

به غذا اضافه کرده تا خوشمزگی های لازم را پیدا کند .

نوش جان

 


 
comment نظرات ()