تجربیات آشپزی من

قارچ سوخاری پفکی
نویسنده : نبوی - ساعت ٦:۳۱ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٢/۱۱/٢٧
 

 

قارچ سوخاری پفکی

مواد لازم :

قارچ تازه وترد : 250 گرم

تخم مرغ :دو عدد

شیر :یک چهارم لیوان

پکینگ پودر :یک قاشق مربا خوری

آرد ذرت : نصف لیوان

پودر سوخاری ترجیحا الیت : یک بسته

نمک وفلفل :به میزان لازم

روغن برای سرخ کردن

طرزتهیه :

ابتدا قارچ ها را خوب شسته وتمیز می کنیم .در ظرفی

 تخم مرغ ها را شکسته وبا چنگال کمی هم می زنیم

 ویک چهارم لیوان شیر را هم به مواد اضافه می کنیم بعد

پکینگ پودر را به آنها اضافه کرده وباز هم بهم می زنیم ..

در ظرف دیگری آرد ذرت وپودر سوخاری ونمک وفلفل را

مخلوط کرده ،قارچ ها را ابتدا در تخم مرغ وشیر وسپس

در آرد ها غلتانده ودر روغن نسبتا داغ شده داخل قابلمه

که رویش را روغن بگیر دسپس  در حرارت ملایم ،سرخ می کنیم .

قارچ ها را بعد از سرخ شدن داخل صافی گذاشته

تا روغن اضافه اش برود .

نکته :

قارچ های سوخاری را به اندازه همان وعده ای که

می خواهید میل کنید بپزید نه بیشتر چراکه اگر داخل

یخچال بماند قارچ حالت پفکی وخوشمزگی خودش

را از دست خواهد داد .

نوش جان


 
comment نظرات ()

 
کو کو تخم ماهی سفید یا اشپل ماهی
نویسنده : نبوی - ساعت ٩:٠٤ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٢/۱۱/۱٩
 

کو کو تخم ماهی سفید یا اشپل ماهی

 

مواد لازم برای 4 نفر

تخم ماهی سفید متوسط :یک عدد

سیر :سه حبه

تخم مرغ :3 عدد

پیاز :یک عدد متوسط

سبزی کوکو ریز خرد شده :حدود 100 گرم

برگ سیر تازه در صورت داشتن :کمی

نمک وفلفل :به میزان لازم

پودر تخم گشنیز :نصف قاشق مرباخوری

آرد ذرت ودر صورت نبودن آرد معمولی : یک قاشق غذا خوری

روغن هم به میزان کافی برای سرخ کردن

طرز تهیه :

ابتدا تخم ها ی ماهی را خوب شسته ورگ  وپوست آن را جدا کرده وتمیز

می شوییم وبا پشت چنگال خوب تخم ها را از هم باز کرده وبا خود

چنگال کمی می زنیم .ا

j1kbsxkw5tb2glmpto.jpg

ز طرفی داخل سبزی کوکو سیر و پیاز را رنده کرده

ونمک وفلفل وپودر تخم گشنیز را به مواد اضافه کرده وتخم مرغ ها را در

کاسه ای جدا شکسته ودانه دانه به مواد کوکو اضافه می کنیم خوب

که بهم زدیم آرد را هم اضافه کرده ودر آخر تخم ماهی را اضافه کرده

وخوب هم می زنیم .

روغن مایع سرخ کردنی  را داخل ماهی تابه نچسبی می ریزیم ومی گذاریم

کمی داغ شود .سپس مواد کوکو را داخل آن ریخته ورویش را صاف کرده ودرب

ماهی تابه را می گذاریم تا با درجه حرارت ملایم بپزد وسرخ شود ومثل بقیه

کوکو ها وقتی یک طرفش سرخ شد وتغییر رنگ داد کوکو را برش زده

 وآرام آرام هر تکه ای را زیر ورو می کنیم .غذا آماده است .

نوش جان

qinsrwpa9fiyzlv310ib.jpg

نکته :

اگر احیانا برای خرید ماهی سفید تازه رفتید حتما از فروشنده بخواهید

 موقع تمیز کردن اگر ماهی تخم دارد آن را به شما بدهد .چراکه تخم ماهی

همان ارزش غذایی خاویار را دارد که اینقدر گران است وخارجی ها برایش

سر ودست می شکنند .

 نکته ای از سایت  دیگران

ماهی های دریای خزر بخصوص ماهی سفید، در فصل تخم ریزی

از دریا به رودخانه مهاجرت می کنند. در رودخانه آنقدر شنا می کنند

تا بتوانند مکانی آرام و مطمئن را برای تخم ریزی و یافتن جفت پیدا کنند.

 اما به محض فراهم شدن شرایط، ناگهان صیادان از راه رسیده و آنها را

صید می کنند. این نوع ماهی ها به دلیل شنا و جست و خیز طولانی

 مدت، عضلاتی ضعیف داشته و به علت مصرف پروتئین و ذخایر بدن برای

 تولید و غنی سازی تخمک هایشان از نظر تغذیه ای ارزش بالایی

نداشته و میزان آب بدن آنها در سطح بسیار بالاتری نسبت به

سایر فصول قرار دارد. بنابراین بدانید که اکثر ماهی های سفید ماده ای ک

ه به عنوان ماهی سفید شب عید انتخاب می شود، حاوی اشپل

است. براین اساس برای آن که از نظر اقتصادی و البته تغذیه ای ضرر نکنید

حتما اشپل این ماهی را که سرشار از مواد مغذی است، به همراه سبزی

 پلوماهی شب عید میل کنید.

برگرفته از سایت پرشین پرشیا دات کام


 
comment نظرات ()