تجربیات آشپزی من

ذرت کوچک سوخاری یا baby corn
نویسنده : نبوی - ساعت ۸:۳٥ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٢/۸/٢۸
 

 

مواد لازم برای 2 نفر :

 

ذرت کوچک :5عدد

تخم مرغ :یک عدد

آرد سفید :3 قاشق غذا خوری

فلفل وزرد چوبه :هر کدام یک قاشق چای خوری

نمک :به میزان لازم

آرد سوخاری :دو قاشق غذا خوری

روغن مایع سرخ کردنی

طرز تهیه :

ابتدا ذرت ها راپوست کنده و آنها را شستشو می دهیم 

 وهرکدام را به قطعات کوچکتری برش می زنیم .

 

در ظرفی تخم مرغ را با چنگال کمی می زنیم تا زرده

 وسفیده مخلوط شود .در ظرف دیگری دو  نوع آرد ونمک

وفلفل و زرد چوبه را مخلوط کرده ،ذرت ها ی برش خورده

را ابتدا در تخم مرغ وسپس در آرد می غلتانیم و در درجه

حرارت ملایم سرخ می کنیم .

ذرت های ترد و خوشمزه نوش جانتان .


 
comment نظرات ()

 
سالاد انار
نویسنده : نبوی - ساعت ٦:۳٦ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٢/۸/۱۳
 

سالاد انار

مواد لازم :

گل کلم خرد شده :یک لیوان

کلم برگ خرد شده :2 لیوان

کنسرو ذرت :نصف لیوان

انار متوسط :یک عدد

ماست پرچرب :3 قاشق غذا خوری

خامه : یک تا دو قاشق غذا خوری

لیموی کوچک تازه :سه عدد

نمک :مقداری

هویج رنده شده :یک لیوان  

طرز تهیه :

گل کلم خرد شده وکلم برگ خرد شده وهویج خرد شده

را مخلوط کرده و ماست را با خامه مخلوط کرده وکمی

نمک به آن اضافه می کنیم وبا مواد مخلوط می کنیم .

وقتی ماست خوب با مواد مخلوط شد ،کنسرو ذرت

ودانه های انار را به آنها اضافه کرده  وبهم می زنیم

وآخر از همه هم آبلیمو را به سالاد اضافه می کنیم

وترشی ونمک سالاد را با سلیقه خود  اندازه می کنیم .

سالاد آماده است .

نوش جان


 
comment نظرات ()