تجربیات آشپزی من

دسر کدو حلوایی برای 4 نفر
نویسنده : نبوی - ساعت ۱٠:۳٧ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٢/٩/٧
 

 

مواد لازم :

 

کدو حلوایی :500 گرم

خامه صبحانه :100 تا 150 گرم

گردو  خرد شده : یک لیوان

بیسکوییت در صورت نیاز

طرز تهیه :

ابتدا کدو حلوایی ها را برش های نازک زده وپوست

 می کنیم ومی گذاریم روی  حرارت ملایم تا آب پز شود .

برای آب پز کردن کدو حلوایی شاید در حد نصف استکان آب

بیشتر نیاز نباشد .پخت کدو حلوایی هم تقریبا بیست دقیقه

بیشتر طول نمی کشد .کدو ها که پخت می گذاریم آب

به خودش خشک شود . با ته قاشق آنهارا  پوره می کنیم

ودر جای سرد می گذاریم تا خنک شود .

نکته اول :  اگر کدو ها شیرین نبود داخل کدوها شکر بریزید وشیرینی کدو ها را با طبع خود اندازه کنید البته خیلی شیرین نشود که دل آدم را بزند .

نکته دوم:

اگر همان لحظه می خواهید برای میهمان سرو کنید

از بیسکوییت استفاده می کنیم .به این صورت که یک طبقه

کدو حلوایی یک طبقه بیسکوییت ویک طبقه خامه 

 داخل لیوان یا هر ظرف سرو دسر دیگری می ریزیم

واین کار را بار دیگر تکرار می کنیم تا طبقه دوم نیز درست شود

 ورویش را به سلیقه خود با گردو وپسته وخامه یا هرچه

دوست داشته باشید تزیین کنید .

ولی اگر بخواهید دسر ها را آماده کنید وداخل یخچال

 بگذارید از بیسکوییت استفاده نکنید چرا که بیسکوییت ها

له می شوند پوره دسر ما خیلی شیرین می شود .برای

 تهیه دسر قبل از میهمانی ها با همان روش قبلی ولی

بدون بیسکوییت انجام می دهیم .

نکته سوم :دیگر این که شما برای خوشمزه تر کردن

 ولذیذ تر کردن دسر می توانید از

یک طبقه کدو حلوایی+لایه ای خامه+گردوی خرد شده+موز حلقه شده

استفاده کنید واین کار را ادامه دهید تا کدو حلوایی ها تمام شود .

مزه اش فوق العاده می شود

نوش جان


 
comment نظرات ()