تجربیات آشپزی من

سوفله ی قارچ صدفی
نویسنده : نبوی - ساعت ۱۱:٢٠ ‎ق.ظ روز ۱۳٩۳/٢/٢۳
 

سوفله ی قارچ صدفی

DSC00577   Copy

قارچ صدفی :یک بسته 150 تا 200 گرمی

تخم مرغ :4 عدد

آرد سفید :4 قاشق غذا خوری (خیلی قاشق را کاکلی نکنید )

کره قالبی :50 گرمی

شیر :یک لیوان

نمک و فلفل :به میزان لازم

پنیر پیتزارنده شده :150 تا 200 گرم

طرز تهیه :

قبل از هر کار قارچ ها را شسته وآب گرفته خرد

کرده نه به صورت نگینی  فقط در حدی که بزرگ نباشد

 وخرد شده باشد وآنها را در مقدار کمی روغن در

 ماهیتابه سرخ می کنیم وبعد از سرخ شدن در

صافی می ریزیم تا روغن اضافی خارج شود .

DSC00563   Copy

تخم مرغ ها را زرده وسفیده را جدا کرده وسفیده را

 بهم می زنیم تا کف کند .این مواد را کنار گذاشته

 شروع به طبخ می کنیم .

ابتدا شیر وآرد وکره وفلفل ونمک را در قابلمه ای

 می ریزیم وروی شعله ملایم قرار می دهیم وخوب

هم می زنیم .مواد که خوب مخلوط شد .زرده تخم مرغ ها

را دانه به دانه به آرامی به مواد روی شعله اضافه کرده

ومواد را بهم می زنیم .کمی که مواد قوام آمد،

دو سوم  پنیر پیتزا را به مواد اضافه کرده وخوب هم

می زنیم تا مواد به قوام کامل برسد وسفتی اش شبیه

شیر برنج سفت می شود .سپس سفیده تخم مرغ زده

 شده را به مواد اضافه می کنیم وهم می زنیم .

از طرفی ظرف نسوز یا پیرکسی که دو برابر موادمان

 جا داشته باشد را چرب می کنیم و مواد را به صورت

یک درمیان مواد وقارچ داخل ظرف می ریزیم و داخل

فر طبقه وسط با درجه متوسط که حدود 200 درجه سانتی گراد

 می باشد قرار می دهیم .آخر پخت بقیه پنیر پیتزا ها

را روی آن می ریزیم تا طلایی رنگ شود .

وقتی سوفله ما آماده شد ،چون ظرفی که داخل

آن سوفله را پختیم ممکن است برای سرو کردن زیبایی

نداشته باشد ،می گذاریم سوفله کمی سرد شود و

با کفگیر نسوز یا پلاستیکی ته سوفله را از ظرف جدا کرده

وبعد از این که مطمئن شدیم به ظرف نچسبیده در ظرف

 دیگری برعکس می کنیم وباز در ظرف اصلی که قرار است

غذا در آن سرو شود برعکس می کنیم تا روی سوفله

را داشته باشیم .

DSC00577   Copy

نکته :

اندازه ظرف حتما باید دو برابر موادمان باشد چرا که

باید میزان پف کردن مواد را هم در نظر گرفت .

غذای خوشمزه ای است که می توان به عنوان پیش غذا

وهم به عنوان شام میل کرد .

نوش جان


 
comment نظرات ()