تجربیات آشپزی من

باقلوا یا شیرینی شعریه
نویسنده : نبوی - ساعت ۳:٠٤ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٤/٢/٢٢
 

 

مواد لازم:

یک بسته شعریه یا رشته ی پاکستانی به نام سویان

شیر عسلی فجر:نصف قوطی

کره :80 تا 100 گرم

خلال پسته برای تزیین : مقداری

طرزتهیه :

قبل از شروع کار کره هارا ازیخچال خارج کرده تا در دمای اتاق کمی آب

شودسپس رشته ها را تا جایی که می توانیم خرد می کنیم .هرچه ریز

تر شود خوشمزه تر وبهتر می شود .من خودم برای آسانی کار ،رشته

ها را با غذا ساز خورد کردم وبعد از آن در قابلمه روی اجاق گاز تفت

دادم .البته مدت کوتاهی تفت دادنش کافیست .کره های آب شده را

روی رشته ها ریخته وبهم می زنیم ووقتی خوب مخلوط شد ،شیر

عسلی را داخل مواد می ریزیم وبهم می زنیم .داخل ظرف چهارگوشی

مواد را می ریزیم وصاف می کنیم ورویش خلال پسته می پاشیم وبا

دست یا ته قاشق صاف می کنیم وظرف را داخل یخچال میگذاریم تا

سرد شود وبعد از سرد شده آن ها را برش می زنیم .به همین راحتی


نوش جانتان

 

نکته :

خوبی این شیرینی این است که زمان کوتاهی برای پختش کافیست

یعنی حود یک ربع تا بیست دقیقه ولی فوق العاده خوشمزه

است .توصیه می کنم حتما اگر امکانش بود برای یکبار هم شده درست

کنید .

رشته های سویان را می توان از لوازم قنادی ها تهیه کرد .رشته ها

تقریبا شبیه رشته فرنگی است ولی رنگش تقریبا قهوه ای است


 
comment نظرات ()