تجربیات آشپزی من

ترامیسو
نویسنده : نبوی - ساعت ۱٢:۳۳ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٥/٦/۸
 

ترامیسو

 

ترامیسو دسری با دستورراحت والبته خوشمزه است .

دستورات مختلفی برای این دسر در اینترنت موجوداست

ولی من به این روش درست می کنم که فوق العاده طعم

خوب ودلنشین ودلچسبی می گیرد .

مواد لازم برای یک پیرکس بیست در بیست :

بیسکوییت پتی بور کاکایویی یا ساده تقریبا دوبسته

نشاسته ی ذرت :2 قاشق سوپ خوری

شکر :یک لیوان سر خالی

وانیل :یک دوم قاشق  چایخوری

کاکایو : تقریبا سه قاشق مربا خوری. در صورتی که

از بیسکوییت کاکایویی استفاده کردید میزان کاکایو را کم کنید .

خامه :150 گرم

پودر ژلاتین :یک قاشق غذاخوری سر صاف

کره :50 گرم

موز :2 تا 3 عدد

شیر :3 لیوان

گردو :مقداری

طرز تهیه :

ابتدا نشاسته را با کمی شیر حل می کنیم وبقیه ی

شیر را رو نشاسته ها می ریزیم وروی اجاق گاز هم

می زنیم  تا کمی جا بیفتد وبوی خامی نشاسته گرفته

شود . سپس پودر ژلاتین را با روش بن ماری در کمی

آب حل می کنیم وکنار می گذاریم .

شکر را به مواد اضافه کرده وهم میزنیم وسپس کاکایو

را در ظرفی دیگر با کمی آب حل می کنیم تا در موادمان

گلوله نشود ومایع صاف ویکدستی بدست آید .کاکایو

حل شده را به مواد اضافه کرده وخوب هم می زنیم .باید

توجه داشت که شعله ی گاز از ابتدای کار باید روی

درجه کم یاخیلی ملایم باشد .

به مواد وانیل وژلاتین حل شده وکره را اضافه می کنیم

ووقتی مواد خوب به قوام آمد ،خامه را به مواد اضافه

می کنیم وبهم می زنیم واز روی شعله بر می داریم .

ظرف پیرکس را برداشته وسلفون یکدستی می کشیم

که تا کناره های دیواره های ظرف هم پوشیده شود .

بیسکوییت  ها را دانه دانه داخل ظرف ،کنار هم می چینیم

وبا قاشق آرام روی بیسکوییت هارا با مواد تهیه شده

می پوشانیم .فقط توجه کنید که بیسکوییت ها

را غرق در مواد نکنید .همین که لایه ای از مواد ،روی

بیسکوییت ها پوشیده شود ،کفایت می کند .به دلخواد

موزهارا حلقه حلقه کرده روی بیسکوییت ها می چینیم

وطبقه ی دوم بیسکوییت هارا با همین روش قبلی

درست می کنیم .با این تفاوت که در این طبقه به جای

موز گردو ی خرد شده می گذاریم .البته شما می توانید

به جای گردو باز هم موز بگذارید .

تقریبا درهر ظرف پیرکسی 4 یا 5 طبقه بیسکوییت

می توان گذاشت .

آخرین ردیف بیسکوییت را که گذاشتید با مواد بپوشانید

واطراف ظرف را هم اگر خلل وفرجی باقی مانده ،

با مواد پر کنید وروی ظرف را با سلفون بپوشانید وبرای

تقریبا 24 ساعت یا بیشتر داخل یخچال قرار دهید تا

ترامیسو جا بیفتد وخوشمزه شود .

روی ظرف راهم به سلیقه ی خودتان با خامه یا

میوه های فصل تزیین کنید .

نوش جان


 
comment نظرات ()