تجربیات آشپزی من

ناگت مرغ
نویسنده : نبوی - ساعت ٢:٤٩ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/٤/٢٠
 

ناگت مرغ

 

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

 

ناگت مرغ غذای خوشمزه ایست که در فست فوت ها پیدا می شود ولی با کمی

 

 حوصله می توان آن را در منزل تهیه کرد که مقرون به صرفه با شد

 

مواد لازم برای 4 نفر:

 

سینه مرغ       400 گرم

پیاز               یک عدد کوچک

پودر سیر        یک قاشق غذا خوری

قرص عصاره مرغ     یک عدد (الیت باشد بهتر است)

پنیر موتزارلا     150 گرم

پفک نمکی پودر شده     یک دوم پیمانه

پودر موسیر           یک قاشق چایخوری

پودر نان باگت        2 قاشق سوپ خوری

رنگ نارنجی خوراکی     یک دوم قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

 

ابتدا سینه مرغ  خام را با پیاز / پنیر موتزارلا / پودر سیر / وقرص عصاره مرغ را در

 

 مخلوط کن یا غذا ساز می ریزیم تا له شود و به صورت خمیر چسبناکی در آید .

 

در ظرف دیگری پودر پفک نمکی / پودر موسیر / پودر نان و رنگ نارنجی را مخلوط می

 

 کنید .البته اگر از رنگ هم استفاده نشود اتفاق مهمی نمی افتد .

 

از خمیر گوشت مرغ تهیه شده به اندازه یک گردو بردارید وبا دست مرطوب به آن شکل

 

 بدهید  یعنی اول به شکل خرما در می آوریم سپس وسطش را مانند پاپیون کمی فشار می

 

 دهیم .

سپس ناگت ها را در مخلوط پودر نان و پودر پفک نمکی بغلتانید ودر روغن داغ با حرارت

 

ملایم سرخ کنید بای بای


 
comment نظرات ()