تجربیات آشپزی من

کوکو شیرین مشهدی
نویسنده : نبوی - ساعت ٥:٥٠ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۳/٢۸
 

 

مواد لازم :

سیب زمینی متوسط آب پز شده :2 عدد

تخم مرغ :2 عدد

زعفران :مقداری

آرد سیب زمینی :یک قاشق غذا خوری

پکین پودر: نصف قاشق مربا خوری

آرد ذرت :کمی

طرز تهیه :

ابتدا سیب زمینی های پخته شده را پوست کنده ورنده ریز

می کنیم .سپس

 تخم مرغ هارا با سیب زمینی ها خوب مخلوط کرده وبقیه مواد

 را به آناضافه می کنیم .

 

مثل بقیه پخت انواع کوکو ؛ مواد را داخل ماهیتابه ای که

روغن را داغکردیم می ریزیم .هرچه ماهیتابه کوچکتر باشد قطر

 کوکو بالطبع بیشترخواهد بود .

 

اگر ظرف تفلون مستطیلی داشته باشید کوکو

شکیل تر وزیبا تر خواهد بودوبرش ها را به شکل مربع

می توان زد .

 

بعد از اینکه یک طرف کوکو پخته شد کوکو را برش زده و

بر می گردانیم تا رویدیگر کوکو پخته شود .

 

در این فاصله شیره روی کوکو را درست می کنیم .

مواد لازم برای شیره روی کوکو :

شکر :10 قاشق

آب :15 قاشق

گلاب :یک قاشق غذا خوری

زعفران :مقداری

طرزتهیه شیره :

مواد را داخل قابلمه ای میریزیم و می گذاریم کمی بجوشد

 سپس شیره را روی کوکو ریخته ودرب ماهیتابه را می بندیم

 کمی که کوکو سرد شد

 

 آماده سرو است .البته این کوکو هم به صورت پیش غذا و

دسر وبه صورتسرد وگرم قابل سرو است .

 

در مشهد در میزهای باز کوکو شیرین پای ثابت میز است .

نوش جان . 


 
comment نظرات ()