تجربیات آشپزی من

دسر هویج
نویسنده : نبوی - ساعت ٩:٤٩ ‎ق.ظ روز ۱۳٩۱/٤/۳٠
 

دسر هویج

Image Hosted by Free Photo Hosting at http://www.iranxm.com/

مواد لازم :

هویج متوسط :3 عدد

شکر :یک پیمانه شیرینی پزی (اندازه گیری)

آب :2 پیمانه شیرینی پزی

خامه پاستوریزه :3 قاشق غذا خوری

آرد نشاسته ذرت :2 قاشق غذا خوری

پودر ژلاتین :یک قاشق مربا خوری

خلال بادام : یک ونیم قاشق غذا خوری

طرز تهیه :

ابتدا هویج ها را رنده کرده وبا دو لیوان آب می گذاریم روی حرارت ملایم

 بپزد .سپس شکر را به  مواد اضافه کرده وپخت را ادامه می دهیم تا

جایی که مواد خوب پخته شود .ژلاتین را در مقدار کمی آب سرد حل

کرده به مواد اضافه می کنیم .سپس آرد را هم در کمی آب حل کرده

وقاطی مواد می کنیم .وآخر سر هم خامه را به مواد در حال پخت

 اضافه می کنیم . دسر را خوب بهم می زنیم تا سفتی آن از فرنی

 کمی سفت تر شود .یعنی چیزی نزدیک به غلظت وسفتی مربا .آخر

سر هم خلال های بادام را اضافه می کنیم .

بعد از پخت مواد را از روی گاز برداشته وداخل ظرف سرو می کنیم .

این دسر هم به صورت گرم وهم  سرد قابل استفاده است .


 
comment نظرات ()