تجربیات آشپزی من

فلافل عربی یا خوزستانی falafel
نویسنده : نبوی - ساعت ۸:٤٦ ‎ق.ظ روز ۱۳٩۱/٦/٢٥
 

فلافل عربی یا خوزستانی   falafel

مواد لازم :

نخود شب خیس کرده :250 گرم

سیر :3 حبه متوسط

سیب زمینی آب پز :یک عدد

پیاز نسبتا بزرگ :یک عدد

روغن مایع سرخ کردنی

ادویه کاری :2 قاشق مربا خوری

فلفل سیاه :نصف قاشق مربا خوری

نمک :به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا نخود های خیس کرده از شب قبل را از آب خارج

 کرده وبا سیب زمینی پخته شده وپیاز وسیر 

چرخ می کنیم .باید دقت کرد که مواد ریز چرخ شده

باشد .

سپس ادویه جات را به آن اضافه کرده وخوب ورز

 می دهیم .

اگر قالب فلافل  دارید از مواد به اندازه یک گردو

بر می داریم وداخل قالب میریزیم ودر روغن از قالب

 خارج می کنیم .

آپلود

در اصل فلافل باید به صورت گلوله های

 کوچکی باشد ولی من آنهارا کمی پخش تر کردم

 تا بهتر سرخ شود وبوی خامی نخود از بین برود .

نسبت به کتلت روغن بیشتری را مصرف می کند

ولی به خوردن وطعم متفاوتش می ارزد .  

آپلود

  نوش جان          


 
comment نظرات ()