تجربیات آشپزی من

پیتزا خانگی
نویسنده : نبوی - ساعت ۱۱:٢٠ ‎ق.ظ روز ۱۳٩۱/٧/٦
 

 

مواد لازم :

آرد :3 لیوان آرد

آب  ولرم:به میزان لازم

روغن مایع یا روغن زیتون :نصف لیوان

قارچ : 200 گرم  خرد شده وتفت داده شده

سوسیس خرد شده : یک ونیم لیوان

کنسرو ذرت :4 قاشق غذاخوری

مایع خمیر :یک قاشق غذا خوری

فلفل دلمه ای نگینی خرد شده :نصف لیوان

نمک :مقداری

پودر آوبشن:یک قاشق غذا خوری

ادویه  مخصوص پیتزا :نصف قاشق غذا خوری

شکر :نصف قاشق غذا خوری

گوجه فرنگی برای تزیین :مقداری

پنیر پیتزا ی رنده شده :یک ونیم لیوان

طرز تهیه :

ابتدا آرد الک شده را با نمک وشکر وپودر اویشن وادویه

ومایه خمیر وروغن مایع را مخلوط کرده ،آب ولرم را کم کم

به مواد اضافه می کنیم وخوب ورز می دهیم .آب را تا حدی

به مواد اضافه می کنیم که مواد به دست نچسبد .

اگر کمی به دست چسبید می توانید مقدار کمی روغن

 مایع به مواد اضافه کنید وورز دهید .

 از خمیر آماده شده به اندازه یک پرتقال جدا کرده وکنار

می گذاریم .سپس مواد خرد شده مثل سوسیس وقارچ وذرت

 را به  بقیه خمیر اضافه کرده و ورز می دهیم .سپس سینی

 فر را چرب کرده وگلوله خمیر ساده را به صورت لایه ای

نازک کف سینی پهن می کنیم .سپس بقیه مواد آماده شده

 را روی آن پهن کرده وخوب صاف می کنیم .روی ظرف سلفونی

کشیده وجای نسبتا گرمی قرار می دهیم تا خمیر استراحت

 کند وبه اصطلاح ور بیاید .تقریبا یک ساعتی برای  استراحت 

 خمیر لازم داریم .

 

پس از این مدت فر را روشن کرده تا گرم شود .در این مدت

مقداری پنیر پیتزا روی خمیر ریخته وگوجه وفلفل دلمه ای ها

 را روی  خمیر می چینیم  وداخل فر با درجه 250 درجه

سانتیگراد قرار می دهیم .

 

وقتی نسبتا پخته شد سینی فر را بیرون آورده

وبقیه پنیر پیتزا ها را رویش می ریزیم .پنیر

که حل شد سینی را خارج کرده وپیتزا ها را به شکلهای

مثلثی یا مربعی برش می زنیم .

agovixxb0dm7jexn2687.jpg

 

pw0zf0e1jfkxf3wmcdjh.jpg


 
comment نظرات ()