تجربیات آشپزی من

بعلبکی نوعی غذای عربی
نویسنده : نبوی - ساعت ٧:٤۸ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/٤/۳۱
 

 

بعلبکی نوعی غذای عربی

 

مواد لازم برای خمیر

 

مایه خمیر        3قاشق چایخوری

شکر               2قاشق مربا خوری

نمک               1قاشق مربا خوری

آب ولرم           4/1 پیمانه (60 میلیمتر)

آرد                 6پیمانه (900 گرم)

روغن مایع       4قاشق غذاخوری

ماست             دو و نیم پیمانه(500 گرم)

 

طرز تهیه خمیر:

 

ابتدا مایه خمیر را با آب ولرم و شکر مخلوط می کنیم وخوب حل می کنیم ورویش را می

 

پوشانیم  ودر جای گرمی قرار می دهیم تا مدتی بماند وپف کند .

 

در ظرف دیگری آرد را با روغن مخلوط می کنیم تا خوب با هم مخلوط شوند .

 

سپس مایه خمیر را به آرد اضافه می کنیم وماست را هم به مخلوط اضافه می کنیم وخوب

 

ورز می دهیم واگر دیدیم خیلی به دست می چسبد آرد به آن اضافه می کنیم و باز هم ورز می

 

دهیم .پس از آن خمیر را در داخل کیسه پلاستیکی  می گذاریم  تا 2 تا 3 ساعت استراحت کند

 

در این فاصله مواد داخل خمیر را درست می کنیم.

 

مواد لازم برای داخل خمیر

 

پیاز نگینی خرد شده          2عدد متوسط

 

روغن مایع                     4/1 پیمانه (125 میلیلیتر)

 

گوشت چرخ کرده              500 گرم

 

نمک                             2اشق چایخوری

 

فلفل سیاه                        2/1 قاشق چایخوری

 

گوجه فرنگی نگینی خرد شده   3عدد متوسط

 

زیره سیاه                     2/1 قاشق چایخوری

 

آویشن                          1قاشق چایخوری

 

سرکه                            2قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه مواد داخل:

 

 

ابتدا پیاز را با روغن سرخ میکنیم سپس گوشت چرخ کرده را با آن تفت میدهیم

 

 

سپس همه مواد را به آن اضافه می کنیم وتفت کوتاهی می دهیم .

  

 

طرز تهیه بعلبکی

 

 

مقداری از خمیر های آماده شده را بر میداریم سپس روی سینی آرد پاشیده شده

 

 با وردنه پهن میکنیم سپس وقتی خمیر به قطر نیم سانت شد با چاقو آن را به

 

 

  مربع های 7 در 7 برش میزنیم .

 

 

 یکی از مربع ها را بر میداریم و یک قاشق از مواد داخل آن می ریزیم

 

سپس گوشه های آن را به داخل تا می زنیم تا به شکل گل در بیاید

 

بعلبکی های آماده را داخل سینی فر میچینیم

 

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

 

 

ورویش را برای اینکه براق باشد با چتکه مخصوص کمی زرده تخم مرغ

 

 می زنیم وغذا ها را داخل فر از قبل گرم شده با درجه250

 

درجه طبقه وسط  با مدت 15 دقیقه البته  مدت پخت

 

 

به فر شما بستگی دارد . اگر خوستیم رویش طلایی شود می توانیم  سینی

 

 را در قسمتی که فرفقط از بالا حرارت میدهد بگذاریم  آنهم فقط به مدت 5 دقیقه .

 

 

 

                                                  

                                                             

 

این غذا را میتوانید با سس کچاب یا سس تند میل نمایید .

 

توجه : در صورتی که از خمیر اضافه آمد میتوانید آن را داخل کیسه فریزر در فریزر

 

بگذارید  تا دفعه بعد زحمت درست کردن خمیر را نداشته باشید

 

 

 


 
comment نظرات ()