تجربیات آشپزی من

خورش آلو اسفناج با مرغ
نویسنده : نبوی - ساعت ۸:٢٥ ‎ق.ظ روز ۱۳٩۱/٩/٩
 

 

خورش آلو اسفناج  با مرغ


اسفناج :250 گرم

آلوبخارا  :20 تا یا بیشتر که به درشتی آلو بستگی دارد

گوشت مرغ :چند تکه به دلخوا ه سینه یا ران

پیاز نگینی خرد شده :یک عدد

سیر :2 حبه خرد شده

فلفل وزرد چوبه :مقداری

طرز تهیه :

ابتدا مرغ را با پیاز خرد شده ودو حبه سیر خرد شده

وفلفل وزرد چوبه آب پز می کنیم .در این فاصله آلو ها

را پس از شستشوی اولیه با آب گرم خیس می کنیم و

اسفناج ها را خرد کرده ودر مقداری روغن تفت می دهیم .

تا آب اسفناج ها گرفته شود .البته احتیاج نیست که

 خیلی تفت دهیم چون این غذا یک غذای نسبتا سالمی

محسوب می شود حیف است که با تفت زیاد خواص این غذا

را کم کنیم .

در نیم ساعت مانده به پخت اسفناج های سرخ شده و آلو ها

 را به مرغ اضافه کرده و می گذاریم تا غذا جا بیفتد وآلو ها

واسفناج ها پخته شود .قبل کشیدن غذا مقداری نمک وآبلیمو

به غذا اضافه کرده تا خوشمزگی های لازم را پیدا کند .

نوش جان

 


 
comment نظرات ()