تجربیات آشپزی من

چای به یا دمنوش به
نویسنده : نبوی - ساعت ٩:٤٧ ‎ق.ظ روز ۱۳٩۱/٩/٢٥
 

چای به یا دمنوش به

 

mtyglo7osfg4il1hi2nb.jpg

 

شاید باورتون نشه ولی با یه دونه به تا چند روز یک چای

 خوشمزه ودلچسب خواهید داشت .

مواد لازم :

به :یک عدد

طرز تهیه :

ابتدا به را با پوست در دستگاه غذا ساز ریخته وخرد

 می کنیم .اگر دستگاه غذا ساز نداشتید با رنده درشت

با پوست رنده کنید .

سپس به ها را در ظرفی ریخته وروی مکان گرمی مثل بخاری

 یا شوفاژمی گذاریم تا خشک شود.

 

 

rn30tvpab9hox13ves80.jpg

سپس به ها را در ماهیتابه ای روی گاز بو داده تا به ها

به رنگ قهوه ای نسبتا تیره در بیاید .

 

 

mjvukogi62yoq3yi5r6a.jpg

در حال تفت دادن به ها باید مدام به ها را بهم زد تا نسوزد

 وبوی سوختگی نگیرد .

به همین راحتی چای به ما آماده می شود .

چای را را به روش چای معمولی دم کنید وبگذارید مدت

بیشتری دم بکشد .بعد از دم کشیدن یک چای خوشرنگ به

شما می دهد که اصلا با چای معمولی فرق نمی کند

 فقط سالم تر است وبوی دلنشین تری دارد .

اگر دوست داشته باشید با نبات یا شکر هم خوشمزه

می شود .چرا که طعم تلخی چای را ندارد .

 

rn5l9zngutdo2vxe8xew.jpg

 

نوش جان


 
comment نظرات ()