تجربیات آشپزی من

دهین (شیرینی عربی)
نویسنده : نبوی - ساعت ٦:٢٧ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۱٠/٢۳
 

دهین (شیرینی عربی)

مواد لازم :شیر پر چرب :یک لیوان

شکر :2 لیوان

روغن مایع :یک ونیم لیوان

آرد :5/2 لیوان

شیره خرما :5 قاشق غذا خوری

پودر نارگیل : یک لیوان

کره :25 گرم

گردوی خرد شده به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا شیر وشکر وروغن را در قابلمه ریخته وروی حرارت

ملایم می گذاریم  تا خوب مخلوط شود وبه اصطلاح شل

شود .سپس آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه کرده

وهمان طور که روی گاز با شعله
کم است ،بهم می زنیم .مواد از حالت فرنی کمی

سفت تر می شود .در این مرحله پودر
نارگیل  وشیره خرما وکره را به مواد اضافه
کرده ، سپس آخر از همه گردو را اضافه کرده ،پس از

 هم زدن کوتاهی آن را از روی اجاق
برداشته وته ظرف پیرکس گودی  را  چرب می کنیم

 ومواد را داخل آن می ریزیم .

موادرا داخل فر از قبل گرم شده
 

با حرارت پایین ولی به مدت بیست دقیقه تا نیم ساعت در

طبقه دوم فر می گذاریم بماند .

پس از این مدت وقتی روی دهین کمی سفت شد

وکف دهین طلایی  یا قهوه ای شد ،دهین ما آماده است .

البته نکته ای را باید توجه داشت . دهین را بگذارید سرد شود

بعداستفاده کنید .

نکته دیگر اینکه دهین شیرینی است که شکل ظاهری زیبایی

 ندارد واگر میخواهید آن را برش بزنید ،بگذارید

کمی سرد شود وبعد برش بزنید .البته نباید انتظار

داشت برش هایی شبیه باقلوا به شما بدهد .چون شیرینی

 است که کمی حالت کشدار دارد .

 

ولی خیلی خوشمزه است .البته حتما کسانی که به عراق رفته اند

 این شیرینی را در دور حرم داخل سینی ها
دیده اند که خیلی  هوس خریدش را می کنیم ولی

مگس های روی شیرینی مانع از خرید آن می شود.

 


 
comment نظرات ()