تجربیات آشپزی من

اسلایس سیب زمینی و ذرت
نویسنده : نبوی - ساعت ٦:۱۸ ‎ق.ظ روز ۱۳٩۱/۱۱/٢٩
 

اسلایس سیب زمینی و ذرت ( برای 2 تا 3 نفر )

مواد لازم :

سیب زمینی  آب پز شده نسبتا بزرگ : یک عدد

سیر :یک حبه

تخم مرغ :2 عدد

کنسرو ذرت :4 قاشق غذا خوری

پنیر پیتزا رنده شده :5 قاشق غذا خوری

کنجد :مقداری

پکینگ پودر :یک قاشق مربا خوری سر صاف

چاشنی همبرگر :یک قاشق غذا خوری

گوجه فرنگی متوسط :یک عدد

پیازچه تمیز شده  :4 عدد

نمک وزرد چوبه وفلفل :مقداری

طرز تهیه :

ابتدا سیب زمینی پخته را با رنده ریز رنده می کنیم .

سپس تخم مرغ ها را به  آنها اضافه کرده وخوب بهم

می زنیم ودر همین حال پکینگ پودر وادویه ها را نیز

به مواد اضافه می کنیم وبهم می زنیم .

ظرف مستطیل شکل پیرکسی برداشته وکف آن را روغن

 می ریزیم ومواد را به دوقسمت کرده ،یک قسمت را

کف ظرف پهن می کنیم .سپس گوجه فرنگی ها را

نگینی خرد کرده وهمرا ه با پیازچه خرد شده وذرت

وپنیر پیتزا روی مواد می ریزیم .سپس بقیه 

 سیب زمینی ها را روی مواد میانی ریخته ورویش

 را با کف قاشق مرطوب صاف می کنیم .

روی سیب زمینی ها کنجد پاشیده ودر دمای متوسط یا کم

فر به مدت تقریبا بیست تا نیم ساعت در طبقه دوم فر می گذاریم .

 

بعد از پخت برای اینکه روی کنجد ها طلایی شود می توانیم

روی طبقه بالا ی فر  در درجه گریل قرار دهیم وچند

دقیقه ای باشد تا برشته شود .فقط حواستان باشد تا نسوزد .

از فر خارج کرده کف ظرف را نگاه می کنیم .اگر کف ظرف

 خواستیم کمی برشته تر شود روی گاز بادرجه کم قرار

می دهیم تا کمی برشته شود .

بعد از کمی سرد شدن برش های  مربعی می زنیم واگر

 احساس کردیم کمی به ظرف می چسبد چاقویی کف

 غذا می زنیم تا غذا راحت تر جدا شود .سپس برش های

 مربع را به شکل مستطیل برش می زنیم .

این غذا با سس قرمز وترشی وسبزی خوردن می تواند

 هم به عنوان پیش غذا وهم به عنوان غذای اصلی سرو شود .

نوش جان .

 

 


 
comment نظرات ()