تجربیات آشپزی من

پاچینی در فر
نویسنده : نبوی - ساعت ٦:٥۸ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۱٢/٢٧
 

پاچینی در فر

مواد لازم برای 4 نفر
:

قسمت بالای بالا یا
به اصطلاح پاچین مرغ :28 عدد

پیاز بزرگ رنده شده
:یک عدد

زعفران ساییده شده  :به میزان لازم

روغن مایع :یک قاشق
غذا خوری

مخلوط آبلیمو وسرکه
:تاحدی که روی پاچینی ها را بپوشاند

نمک :به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا از یک روز قبل
پاچین ها را در مخلوط پیاز رنده شده وزعفران ساییده شده وروغن مایع ونمک  وآبلیمو سرکه می خوابانیم .

یکنواختی رنگ پاچینی
با زیر ورو کردن مواد بدست می آید .

پاچینی ها را در ظرفی
چیده ولبالب از آبلیمو وسرکه پر می کنیم .البته چون آبلیمو کمی گران است مجبور به
استفاده از سرکه هستیم .شما می توانید پاچینی ها را در آبلیمو  بدون سرکه بخوابانید .البته سرکه وآبلیمو هم
نباید به نسبت مساوی باشد .هرچه آبلیمو بیشتر باشد ،پاچینی طعم بهتری می گیرد .

 

بعد از یک روز سینی
فر را بدون این که چرب کنیم ،پاچینی ها را درون آن می چینیم وداخل فر به مدت بیست
دقیقه تا نیم ساعت در طبقه دوم فر با درجه حرارت نسبتا کم می گذاریم بپزد .

شما اگر پاچینی را با
سس  کچاب تند یا به اصطلاح اسپایسی دوست
دارید ،می توانید در مرحله آخر پخت مخلوطی از سس کچاب تند را با قلمو روی پاچینی
ها بمالید و چند دقیقه ای داخل فر قرار دهید .

درست کردن پاچینی در
منزل به مراتب ارزان تر از پاچینی دررستوران ها است.


 
comment نظرات ()