تجربیات آشپزی من

اردور ماست وبادمجان
نویسنده : نبوی - ساعت ۸:٤٤ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٢/۳/٢۱
 

مواد لازم  :

 

بادمجان بزرگ یک عدد ترجیحا بادمجان دلمه ای

ماست پر چرب: 3 پیمانه

سیر:3 حبه

پودر سیرو موسیر : مقداری

پودر نعنا به دلخواه:نصف قاشق غداخوری 

نمک:مقداری

طرز تهیه:

ابتدا بادمجان راشسته وبا پوست روی گاز با حرارت

کم کبابی می کنیم .این کار تقریبا 8 تا 10 دقیقه

زمان می برد .سپس کمی که سرد شد پوست

بادمجان را جدا کرده وآن را به وسیله گوشت کوب

 یا غدا ساز له کرده وماست را به آن اضافه کرده

ومخلوط می کنیم .سیر ها را نیز با پشت چاقو له

می کنیم وبا آن مخلوط کرده وکمی پودر سیر

وموسیر ونمک به مواد اضافه می کنیم خوب بهم

می زنیم .

سپس رویش را به دلخواه با پودر نعنا تزیین کرده

 ومی گذاریم در یخچال بماند تا ماست طعم بادمجان

 بگیرد.

نوش جان.


 
comment نظرات ()