تجربیات آشپزی من

نکات ریز آشپزی (درمورد تخم مرغ )
نویسنده : نبوی - ساعت ٢:٤٥ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/٥/٦
 

 

نکات ریز آشپزی  (درمورد تخم مرغ )

 

1-     اگر در مورد آب پز کردن تخم مرغ شک دارید که آیا پخته است یا

نه ویا به عبارتی سفت شده است ، کافیست آنرا به چرخانید اگر

تخم مرغ چرخید  پخته است ولی اگر از این کار شانه خالی کرد

نپخته است

2-     هنگام پختن خاگینه یا املت برای هر تخم مرغ یک قاشق

چایخوری آرد اضافه کنید ، تخم مرغ پف کرده ومنظره دلچسبی را

پیدا می کند.

3-     اگر سفیده تخم مرغ به هردلیلی زیاد در خانه دارید میتوانید آنرا

داخل ظروف پلاستیکی در دار در فریزر نگاه داری تا مورد استفاده

مجدد قرار گیرد.


 
comment نظرات ()