تجربیات آشپزی من

کاپ کیک کدو حلوایی
نویسنده : نبوی - ساعت ۱:٤۱ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٢/۱٠/۱٧
 

کاپ کیک کدو حلوایی

مواد لازم :

تخم مرغ :4 عدد

آردسفید :2 پیمانه شیرینی پزی

کدو حلوایی :400 تا 500 گرم

پکینگ پودر :2 قاشق چای خوری سر پر

نمک :سر قاشق چایخوری

شکر : یک ویک دوم پیمانه

روغن مایع :یک سوم لیوان معادل 100 گرم

دارچین :دو قاشق چایخوری

گردو خرد شده :دو سوم لیوان  

طرز تهیه :

کدو حلوایی ها را پوست کنده وبا یک هشتم لیوان آب می گذاریم 

 بپزد .وقتی پخته شد کدو ها را له کرده ومی گذاریم آبش به خودش

خشک شود .

در این فاصله فر را روشن کرده وروی درجه حرارت  150 تا 200 درجه

سانتیگراد تنظیم می کنیم .

مواد خشک کیک را مثل آرد ونمک ودارچین وپکینگ پودر رامخلوط

کرده و تخم مرغ ها را جدا با همزن با دور سریع حدود 5 دقیقه می زنیم .

روغن وشکر را نیز مخلوط کرده وخوب هم می زنیم وبه تخم مرغ اضافه کرده

وهمه مواد مخلوط شده را داخل آرد مخلوط می ریزیم وبه آرامی

بهم می زنیم .وقتی خوب مخلوط شد کدو های له شده را به آنها اضافه

کرده و به آرامی هم می زنیم وآخر از همه گردوهای خرد شده را به مواد

اضافه می کنیم .

قالبهای کیک یزدی یا کاپ کیک را برداشته واز مواد داخل آن می ریزیم .

فقط توجه داشته باشید که خیلی کاغذ ها را پر نکنید  تا جا برای پف کردن

کیک داشته باشد .

قالب ها را داخل فر از قبل گرم شده می گذاریم وبه مدت تقریبا 30

دقیقه یا کمتر زمان می دهیم .البته پخت شیرینی بستگی به

گرمای فر شما دارد .بعد از 15 دقیقه در فر را باز کنید وچاقویی را داخل

یکی از کیک ها فرو کنید اگر چاقو خشک وتمیز بیرون آمد به معنای

 این است که کیک پخته شده وگر نه باز هم زمان پخت لازم دارد .

نوش جان


 
comment نظرات ()