تجربیات آشپزی من

قارچ سوخاری پفکی
نویسنده : نبوی - ساعت ٦:۳۱ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٢/۱۱/٢٧
 

 

قارچ سوخاری پفکی

مواد لازم :

قارچ تازه وترد : 250 گرم

تخم مرغ :دو عدد

شیر :یک چهارم لیوان

پکینگ پودر :یک قاشق مربا خوری

آرد ذرت : نصف لیوان

پودر سوخاری ترجیحا الیت : یک بسته

نمک وفلفل :به میزان لازم

روغن برای سرخ کردن

طرزتهیه :

ابتدا قارچ ها را خوب شسته وتمیز می کنیم .در ظرفی

 تخم مرغ ها را شکسته وبا چنگال کمی هم می زنیم

 ویک چهارم لیوان شیر را هم به مواد اضافه می کنیم بعد

پکینگ پودر را به آنها اضافه کرده وباز هم بهم می زنیم ..

در ظرف دیگری آرد ذرت وپودر سوخاری ونمک وفلفل را

مخلوط کرده ،قارچ ها را ابتدا در تخم مرغ وشیر وسپس

در آرد ها غلتانده ودر روغن نسبتا داغ شده داخل قابلمه

که رویش را روغن بگیر دسپس  در حرارت ملایم ،سرخ می کنیم .

قارچ ها را بعد از سرخ شدن داخل صافی گذاشته

تا روغن اضافه اش برود .

نکته :

قارچ های سوخاری را به اندازه همان وعده ای که

می خواهید میل کنید بپزید نه بیشتر چراکه اگر داخل

یخچال بماند قارچ حالت پفکی وخوشمزگی خودش

را از دست خواهد داد .

نوش جان


 
comment نظرات ()