تجربیات آشپزی من

خیار شور در منزل
نویسنده : نبوی - ساعت ۳:٥۳ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/٥/٢٢
 

خیار شور در منزلخوشمزهخوشمزه

مواد لازم :

دبه 2 کیلویی          

خیار  1.5 تا 2کیلو

آب جوشیده سرد شده

2 مشت نمک  برای دبه 2کیلویی

گلپر یک قاشق چای خوری ÷ر

سرکه سفید نصف استکان

شوید ،جعفری،نعنا هرکدام چندین پر

برگ انگور وبرگ آلبالو به مقدار لازم

سیر یک قوزه متئسط

فلفل یک قاشق چای خوری

 

طرز تهیه :

ابتدا در ته دبه مقداری برگ انگور وبرگ آلبالو می گذاریم .یرگ ها خیار شور را ترد وخوشمزه می کنند. سپس خیار هارا ( البته هرچه کوچکتر بهتر) در داخل دبه می چینیم تا پر شودسپس تمام مواد را داخل آن می ریزیم ورویش را با برگ های سبزیجات وبرگ انگور وآلبالو پر می کنیم وسپس یک روز درب آن را باز می گذاریم پس از یک روز درب آن را اول با پلاستیک خوب محکم می کنبم سپس درب خود قوطی را می بندیم ودر جای نسبتا گرمی دور از حرارت می گذاریم که تقریبا 10 روزه یا کمتر خیار شور ها قابل خوردن می شوند.

 

چند نکته:

 

1-     اگر سبزی تازه در اختیار نداشتید می توانید از سبزی خشک استفاده کنید.

2-     چنانچه یکی از برگ ها هم نبود میتوان باز هم خیار شور خوشمزه ای داشت.

3-     ظرف های شیشه ای هم می تواند جایگزین خوبی بجای دبه های پلاستیکی باشد.

4-     چنانچه از ظرف شیشه ای استفاده کردید مدت زمان بیشتری میبرد تا خیار شور ها آماده خوردن شوند.

5-     اگر مکان شم سرد بود باز هم رسیدن خیار شور ها کمی طول می کشد.

6-     اگر طعم آویشن را دوست دارید می توانید یک قاشق چای خوری آویشن به مواد اضافه کنید

٧-نکته دیگر اینکه در مدتی که ظرف را برای رسیدن خیار شور ها کنار می گذارید یک ظرف دیگر زیرش بگذارید تا اگر احیانا آبی از سر آن خارج شد جایی را کثیف نکند.خوشمزهخوشمزه


 
comment نظرات ()