تجربیات آشپزی من

لقمه خمیر فیلو یا یوفکا
نویسنده : نبوی - ساعت ۸:٢۸ ‎ق.ظ روز ۱۳٩۳/۸/۱٢
 

 

لقمه خمیر فیلو  یا یوفکا

v5h1_dsc_0044_2.jpg

 

مواد لازم برای 10 عدد لقمه

خمیر فیلو : 20 ورق

گوشت چرخ کرده :300 گرم

پنیر پیتزای رنده شده یا ورقه ای :مقداری

فلفل دلمه ای : یک عدد

خلال دندان :مقداری

پیاز متوسط : یک عدد

ادویه شامل فلفل سیاه ،نمک ،کمی آویشن وکمی ادویه پیتزا مقداری  

طرز تهیه

ابتدا خمیر های فیلو را از فریزر خارج کرده تا از سفتی آن کاسته شود

در این فاصله پیاز هارا خرد کرده وبا روغن وگوشت چرخ کرده سرخ

می کنیم وفلفل دلمه ای وادویه جات را به آن اضافه می کنیم .

پس از این که خمیر ها باز شدند به آرامی درپلاستیک را باز کرده

ودولایه خمیر برمی داریم وروی هم می گذاریم ومقداری از گوشت چرخ کرده

را در امتداد عرض خمیر می ریزیم وپنیر پیتزا را رویش می گذاریم واطراف

خمیر را به طرف داخل لوله می کنیم تا مواد ما موقع سرخ کردن بیرون نریزد .

وقتی لوله کردن خمیر تمام شد در سه جای مختلف خمیر که احتمال

 می دهیم ممکن است از آنجا خمیر باز شود ،خلال دندان را با احتیاط

وآرامی فرو کرده تا خمیر ما پاره نشود .بعد از این مرحله در روغن

در ماهیتابه نچسب سرخ می کنیم .البته بایدهمه اطراف لقمه را سرخ کرد

با کمی سس کچاب مزه فوق العاده ای خواهد داشت .

نوش جان

نکته :

داخل خمیر را می توان از سوسیس وکالباس وگوشت مرغ تکه شده

ویا حتی سبزیجات نیز استفاده کرد که این بسته به ذائقه وسلیقه شما دارد .

در پست قبل عکس خمیر فیلو آمده است

 


 
comment نظرات ()