تجربیات آشپزی من

لازانیای رولتی
نویسنده : نبوی - ساعت ۱:۱٤ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۳/٩/۱۱
 

 

 

 

لازانیای رولتی :

مواد لازم برای یک بسته لازانیا حدود 15 دانه لازانیا

گوشت چرخ کرده یا سوسیس خرد شده :250 گرم

پیازمتوسط :یک عدد

فلفل دلمه ای :نصفی

ادویه لازانیا که همرا بسته لازانیاست وفلفل سیاه

وکمی آویشن :مقداری

پنیر پیتزا ی رنده شده 20 قاشق غذا خوری

سرکه ی سفید :3 قاشق غذا خوری

رب گوجه فرنگی :دو قاشق غذا خوری

طرزتهیه :

ابتدا پیاز را رنده کرده وسرخ می کنیم وگوشت چرخ کرده

را به آن اضافه کرده وسرخ می کنیم وبعد ادویه جات ورب

وآخر از همه فلفل دلمه ای را اضافه می کنیم .

در این فاصله که مواد را درست می کنیم قابلمه بزرگی

که به طول لازانیا ها باشد را انتخاب کرده ومی گذاریم

در آن آب بجوش بیاید ووقتی جوش آمد دو قاشق نمک

را اضافه کرده ولازانیاها را دانه دانه روی همدیگر بصورت

مورب می چینیم تا به هم نچسبد چون اصلا نباید بشکند .

بعد از 8 تا ده دقیقه که لازانیها نسبتا نرم شد آن ها را آرام

آرام صاف می کنیم ورویش مقداری آب سرد می ریزیم

تا از چسبیدن احتمالی جلو گیری کنیم لازانیا را از داخل

صافی خارج کرده وبه صورت ورق ورق روی پارچه ای می چینیم .


لایه ای را برداشته ویک قاشق از مواد آماده شده همراه

کمی پنیر پیتزا به عرض لازانیا می ریزیم ویک دور لوله

می کنیم باز همین کار را دوسه بار تکرار می کنیم

تا لوله لازانیا به آخر برسد .وسط لازانیا را با خلال دندانی

محکم می کنیم وداخل ظرف پیرکس که ارتفاع داشته

باشد به ترتیب می چینیم وداخل فر طبقه دوم با

درجه 250 درجه سانتیگراد قرار می دهیم .فقط توجه کنید

که درجه بالا وپایین فر یکنواخت باشد .اگر احساس کردید

درجه بالای فر بیشتر است بعد از مقداری پخت روی لازانیا ها

فویل آلومینیومی بکشید تا مانع سوختن لازانیاها شوید .

نوش جان

شما می توانید برای تنوع بیشتر وزیبایی غذا همراه

این غذا ماکارونی رانیز درست کرده وهمزمان با هم

سرو کنید .زمان پخت هردوی این غذاها هم زمان ی

ک ساعت بیشتر طول نمی کشد .


 
comment نظرات ()