تجربیات آشپزی من

مرغ مجلسی
نویسنده : نبوی - ساعت ٦:٠٥ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/٥/٢٤
 

 

 

مرغ مجلسی

 

مواد لازم برای4نفر

مرغ      ران وسینه

پیاز        2عدد متوسط ونگینی خرد شده

سیر        1تا دو حبه ورقه شده

مخلوط نمک/ فلفل/ پودر تخم گشنیز وزیره سیاه    یک ویک دوم قاشق چایخوری

محلول زعفران       یک قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی  2تا 3 قاشق سوپ خوری

آب    یک سوم پیمانه

روغن مایع وکره      5 قاشق سوپ خوری

 

طرز تهیه :

 

ابتدا2 قاشق سوپ خوری روغن مایع در قابلمه می ریزیم سپس

 

 پیاز های خرد شده را در آن سرخ می کنیم . البته فقط کمی سر

 

 تفت می دهیم سپس مرغ ها را نیز با پیاز ها کمی تفت می دهیم

 

محلول زعفران را درون آن می ریزیم وآب را به آن اضافه می کنیم

 

ومیگذاریم تا یکی دو ساعت در درجه حرارت خیلی کم بپزد تا 

 

 غذا با آب خود مرغ پخته شود .

وقتی مرغ پخته شد آب آن را برمیداریم وکنار میگذاریم .در ظرف

 

 دیگری 3 قاشق کره را با مخلوط پودر ها کمی تفت می دهیم سپس

 

 رب گوجه فرنگی را به آن اضافه می کنیم و آن را با پودر ها تفت

 

 میدهیم آب مرغ را داخل آن می ریزیم ومی گذاریم تا خوب پخته شود

 

 ولی توجه شود این هم در حرارت خیلی پایین باید پخته شود.سپس

 

 مواد را روی مرغ ها میریزیم وسرو می کنیم.

 


 
comment نظرات ()