تجربیات آشپزی من

خورش هویج قیمه
نویسنده : نبوی - ساعت ۱٢:٥٧ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/٥/٢٦
 

 

 

 

خورش هویج قیمه

 

مواد لازم برای 4تا 5 نفر

 

لپه                       3/2لیوان

لیمو عمانی              2عدد

رب گوجه فرنگی      3 قاشق غذا خوری

فلفل سیاه                 نصف قاشق مربا خوری

هویج متوسط           2 عدد

گلاب وهل             مقداری

پیاز                    یک عدد درشت

گوشت قیمه ای        300 گرم

آب                      4تا 5 لیوان

 

 

طرز تهیه :

 

ابتدا پیاز را خرد کرده وبا روغن  جامد یا مایع تفت می دهیم

 

 سپس پیاز که طلایی شد لپه های

 

شسته شده را به آن اضافه میکنیم وسرخ می کنیم ولی باید

 

 توجه داشت که تغییر رنگ ندهد

 

سپس گوشت های قیمه ای را به آن اضافه می کنیم وآن را نیز

 

 با بقیه مواد تفت می دهیم  سپس

 

فلفل ورب  را به مواد اضا فه کرده وخوب سرخ می کنیم

 

 سپس لیمو عمانی را به داخل قابلمه

 

می اندازیم و4 لیوان آب را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم

 

در حرارت ملایم به مدت 5/1

 

  ساعت بپزد . در این مدت هویج ها را پوست کرده وبصورت

 

 خلالی در می آوریم ودر

 

مقداری روغن سرخ می کنیم و داخل قابلمه

 

( البته پس از 5/1 ساعت پخت )  میریزیم و می

 

 گذاریم  تاغذا به مدت 5/1 ساعت دیگر بپزد قبل از کشیدن غذا

 

در ظرف کمی گلاب وهل

 

 

ساییده شده به غذا اضافه می کنیم.

 

چند نکته:

 

1-شما میتوانید لپه را جوشانده وسپس آب آن را خالی کرده وبعد سرخ کرد.

 

2- در اینجا من میزان روغن را نگفتم چرا که بعضی از خانواده ها

 

 غذای چرب تری می خورند.

 

3-اگر موقع کشیدن غذا دیدید غذا جا نیفتاده است کمی در قابلمه

 

 را باز کنید تا آب اضافی آن تبخیر شود.

 

               Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com


 
comment نظرات ()