تجربیات آشپزی من

رولت کالباس
نویسنده : نبوی - ساعت ۱:٢٩ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/٦/٢
 

نان رولت کالباس

 

مواد لازم برای تهیه خمیر:

 

آرد:          4پیمانه

 

کره:         نصف پیمانه

 

نمک:        یک قاشق چایخوری

 

خمیر مایه:  یک قاشق مربا خوری

 

شکر:        یک قاشق مربا خوری

 

شیر گرم:   یک پیمانه

 

پودر زیره:   یک قاشق چایخوری

 

آویشن:     یک قاشق مربا خوری

 

تخم مرغ:   یک عدد

 

مواد لازم برای داخل نان:

 

ژامبون مرغ: 200گرم

 

پنیر پیتزای ورقه ای:200 گرم

 

فلفل دلمه ای:یک عدد

 

مواد لازم برای تزیین روی نان:

 

کره آب شده:3قاشق سوپخوری

 

کنجد به میزان لازم

 

تخم مرغ :یک عدد

 

طرز تهیه:

 

آرد راداخل کاسه ای بزرگریخته،وسط آن را گود میکنیم،شیر گرم را

 

وسط آرد ریخته،مایه خمیر ترش را روی آن می پاشیم وشکر را هم به

 

آن اضافه می کنیم.سپس درپوش ظرف را می گذاریم تا پس از 5 دقیقه

 

مایه خمیر عمل آید.سپس تخم مرغ را به مایه اضافه می کنیم وهمه

 

مواد را با پودر زیره وآویشن ونمک اضافه می کنیم وخوب ورز می دهیم

 

سپس کره آب شده را به آن اضافه می کنیم وباز خوب ورز می دهیم 

 

 وبه مدت یک ساعت میگذاریم جای گرمی بماند البته داخل کیسه

 

پلاستیکی.پس از این مدت از خمیر به اندازه یک نارنگی کوچک بر

 

میداریم  وآن را با وردنه باز میکنیم تا پهنای آن به اندازه ژامبون متوسط

 

در آید سپس یک کالباس روی آن می گذاریم سپس پنیر ورقه ای وبعد

 

فلفل دلمه ای باریک برش زده وسپس خمیر را لوله می کنیم داخل

 

سینی فر می گذاریم وپس از ده دقیقه روی آن کره آب شده وزرده تخم

 

مرغ زده شده با چتکه آشپزی میکشیم وسپس روی آن کنجد می

 

پاشیم ودر طبقه وسط فر با درجه 180 سانتیگراد میپزیم تا رویش طلایی

 

شود.

 

 

                                adrowxdgibkjghntbtz.jpg  

 

 

نکته ها:

 

1-اگر خمیر کمی سفت بود به آن کمی کره آب شده اضافه می کنیم.

 

2-اگر دوست داشتیم روی رولت ها کمی طلایی تر شود آن را در

 

قسمت پایین فر جایی که از بالا حرارت به آن داده می شود  گذاشت تا

 

طلایی شود.


 
comment نظرات ()