تجربیات آشپزی من

مدگوگه یا شیرینی خرمایی
نویسنده : نبوی - ساعت ۱٠:٥۱ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/٦/٧
 

 

این شیرینی یک شیرینی عربی است که فوق العاده انرژی زا ومقوی

می با شد

مواد لازم:

خرما               250 گرم

پودر نارگیل      4 قاشق غذا خوری

کنجد                4 قاشق غذا خوری

روغن کنجد یا     یک قاشق غذا خوری

ارده

کره                 25 گرم

گردو               مقداری

پودر نارگیل     مقداری

برای تزیین

طرز تهیه:

ابتدا خرما ها را می شوریم ووقتی آبش خوب خارج شد هسته های آن را در می آوریم و خوب

ورز می دهیم .سپس ارده وپودر نارگیل وکره وکنجد را به آن اضافه می کنیم وخوب مالش

 می دهیم .سپس گلوله کوچکی از آن را جدا می کنیم ودر حالی که آن را مالش می دهیم 4/1

گردو را داخل آن می گذاریم وبه آن فرم گرد یا به شکل خرما می دهیم سپس در پودر نارگیل

می غلتانیم .شیرینی ما آماده است نوش جانچشمک

 

نکته :

اگر خرمای معمولی هم بود برای این شیرینی هیچ مشکلی ندارد.

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com


 
comment نظرات ()