تجربیات آشپزی من

راتاتوی( بدون بادمجان )
نویسنده : نبوی - ساعت ٦:٢٥ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/٦/۱٢
 

راتاتوی یک پیش غذای فرانسوی (غذای مخصوص موش سر آشپز)

مواد لازم:

کدو متوسط :         4 عدد

فلفل دلمه ای:        4/1 فلفل

گوجه فرنگی :      1 عدد متوسط

پیاز:                  1 عدد متوسط

سرکه:               3قاشق غذا خوری

نمک وفلفل:        مقداری

رب گوجه فرنگی :  یک قاشق غذا خوری

روغن مایع:       2قاشق غذا خوری

کره:                25 گرم

سیر :              دو حبه

ریحان وگشنیز چند پر

طرز تهیه:

این غذا شبیه همان یتیمچه خودمان است فقط مقداری در روش پخت متفاوت است.ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ می کنیم سپس کدو های پوست کنده رابه صورت دایره قاچ می زنیم  قاچ کدو نباید خیلی نازک باشد سپس سیر پوره شده را نیز سرخ می کنیم و بعد از آن گوجه فرنگی نگینی خرد شده را با آن ها تفت می دهیم سپس فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را نیز داخل آن می ریزیم سپس کدو های حلقه شده را در کنار هم ونه در روی هم قرار می دهیم سپس یک استکان آب را داخل آن می ریزیم  وچند پر ریحان وگشنیز را هم داخل آن قرار می دهیم و می گذاریم بخار پز شود.یعنی حدود بیست دقیقه با حرارت کم پخت لازم دارد .در این فاصله سس آن را با سرخ کردن گوجه فرنگی در کره آغاز می کنیم وسپس کمی فلفل ونمک وسرکه را داخل آن میریزیم ونصف استکان هم آب داخل آن میریزیم تا رب پخته شود ولی آبش خیلی خشک نشود.

بعد از پختن غذا وخشک شدن آبش سبزی ها را از داخل آن بر می داریم و غذا را باگذاشتن کدوها کنار هم سرو می کنیم وسس مخصوص را داخل آن می ریزیم.

این غذا برای گیاه خواران خیلی مناسب است وخیلی ساده وکم هزینه وکم خرج است.

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

 


 
comment نظرات ()