تجربیات آشپزی من

سوپ شیر
نویسنده : نبوی - ساعت ۱٢:۱٤ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/٦/۱٦
 

سوپ شیر

 

مواد لازم:

 

قارچ:        200 گرم

 

 

هویج:        یک عدد متوسط

 

 

مرغ پخته شده: نصف سینه

 

 

نخود فرنگی:50 گرم

 

 

کنسرو ذرت: 100 گرم

 

 

شیر:      5/1 لیتر

 

 

پیاز :       یک عدد متوسط

 

 

سیب زمینی آب پز شده یک عدد متوسط

 

 

جعفری تازه خرد شده :2قاشق غذا خوری

 

آرد سیب زمینی :3 قاشق غذا خوری

 

 

   طرز تهیه :

 

ابتدا مرغ را با کمی زرد چوبه آب پز می کنیم سپس آن را به تکه ای کوچک تقسیم

 

 می کنیم .

 

. سپس پیاز را نگینی خرد کرده ودر مقداری روغن سرخ می کنیم کمی

 

 که تفت داده شد قارچ های کوچک شده را نیز با پیاز تفت می دهیم

 

 وسر قاشق فلفل سیاه داخل آن می ریزیم .از طرف دیگر آب مرغ پخته

 

 شده را در قابلمه ای بزرگتر می ریزیم و مواد سرخ شده را داخل

 

می ریزیم

 

  سپس نخود فرنگی وذرت وهویج های خرد شده را نیز داخل آن

 

 می ریزیم اگر دیدیم آب برای پختش کم است به آن آب اضافه

 

 می کنیم 

 

 تا در درجه حرارت کم پخته شوند .وقتی مواد پخته شد مرغ هاو سیب

 

 زمینی نگینی خرد شده را به آن اضافه می کنیم وسپس می گذاریم

 

 کمی بجوشد در این مرحله شیر را به مواد اضافه می کنیم ولی خیلی

 

 باید حرارت اجاق کم با شد چرا که سوپ از سر می رود ولی چون

 

 غلیظ نیست آرد نشاستسیب زمینی را با کمی آب مخلوط می کنیم

 

 وسپس

 

 آن را داخل سوپ حل می کنیم بعد از این مرحله کمی نمک به آن می

 

 افزاییم و جعفری تازه خرد شده را داخل آن می ریزیم سوپ شما آماده

 

 است.

 

نکته ها:

 

1-شما میتوانید به جای شیر از خامه استفاده کنید آن هم در مرحله

 

 آخر پخت

 

2-میتوانید سوپ زرد بدون شیر درست کنید یعنی در مرحله ای که قارچها را سرخ می کنید مقدار بیشتری زرد چوبه با مواد سرخ کنیدوغذا را در آب بپزید و با آبلیمو سرو کنید

 

3- شما می توانید اگر آرد سیب زمینی در اختیار نداشتید حدود 5 قاشق آرد نشاسته ذرت به سوپ بعد از اینکه درکمی آب حل کردید ،استفاده کنید.

 

 


 
comment نظرات ()