تجربیات آشپزی من

حلوای عربی
نویسنده : نبوی - ساعت ٥:٠٢ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/٦/۱٦
 

حلوای عربی

 

مواد لازم:

 

آرد گندم:  3 پیمانه

 

شیر خشک:2 پیمانه

 

شکر:3 پیمانه

 

آب:یک پیمانه

 

گلاب:نصف پیمانه

 

هل:2 قاشق مربا خوری

 

زعفران :نصف قاشق چایخوری

 

کره ۴٠٠گرم

 

روغن مایع :نصف لیوان

 

طرز تهیه :

 

ابتدا آرد را با شیر خشک در حرارت ملایم با سرعت تفت می دهیم بعد از اینکه تغییر رنگ

 

 داد وطلایی شد آن را از روی اجاق برداشته وبا الک فلزی الک می کنیم تا آرد یک دستی در

 

 بیایدولی دانه های درشت را نیز آسیاب می کنیم ودوباره با موادمان مخلوط می کنیم سپس

 

 کره وروغن مایع آب شده را داخل آن می ریزیم ودوباره خوب تفت می دهیم تا روغن

 

  جذب آرد ها بشود.انتظار یک حلوای سفت را نداشته باشید.می گذاریم حلوا کمی خنک

 

 شود .در این فاصله آب وگلاب وهل وزعفران وشکر را با هم مخلوط می کنیم و روی اجاق

 

گاز می گذاریم تا شکر حل شود سپس این محلول را با مواد قبلی مخلوط می کنیم وقابلمه را

 

 دوباره روی اجاق قرار می دهیم و آنقدر هم می زنیم تا کمی قاشق در مواد سفت تر حرکت

 

 کند البته باز هم تاکید می کنم اصلا قابل مقایسه با حلوای ایرانی نیست(یعنی خیلی از حلوای

 

 ایرانی خوشمزه تر استچشمک  )

 

پس از آن می توان حلوا را با پودر نارگیل و یا به سلیقه خودتان تزیین کرد.در خوردن زیاده

 

 روی نکنید.

 

نکته

در این دستور منظور از پیمانه ،پیمانه های شیرینی فروشی

 

 

 است.


                                        


 
comment نظرات ()