تجربیات آشپزی من

سالاد کلم
نویسنده : نبوی - ساعت ٩:٠۳ ‎ق.ظ روز ۱۳۸۸/٧/۳
 

سالاد کلم

مواد لازم

کلم کوچک  یک عدد

کالباس خشک : 10 برش نه خیلی نازک

خیار شور : 200 گرم

سس مایونز : مقداری

طرز تهیه

ابتدا کلم ها را خوب شسته وبه صورت رشته ای خیلی باریک ریز می

 

 کنیم .کالباس هاوخیار شور ها  را هم به صورت قطعات کوچک برش

 

 می زنیم  وبا هم مخلوط می کنیم سپس سس مایونز را به آن اضافه

 

 می کنیم مقدارش را نگفتم چون بعضی افراد رژیم دارند بسته به

 

 سلیقه افراد دارد البته خوب پر سس تر باشد بهتر است.من خودم

 

 سس مایونز ساده مهرام را پیشنهاد می کنم

 

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

تجربه یکی از دوستان:غذا را میتوان با کمی هویج ونخود سبز قشنگ تر کرد


 
comment نظرات ()